OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BEAUTY

Yöpöydällä

Yöpöydän uudet lempparit:

Pur03 otsonoitu oliiviöljy on ollut osa ihonhoitorutiinejani helmikuusta lähtien. En käytä öljyä joka ilta (koska kamala haju!), mutta silloin kun iho alkaa ärtymään, on tästä iso apu. Otsonoitu oliiviöljy nimittäin nitistää näpyt tosi tehokkaasti. Lisää aiheesta täällä.

Armani Priman Smart Moisture Serum imeytyy hujauksessa ja levittyy niin helposti, että sitä tulee levitettyä myös muuten laiminlyödylle kaulan iholle. Seerumi toimii loistavasti myös meikin alla.

Whitetailin vartalorasva on pakattu niin nättiin lasiseen pumppupulloon, että sitä tekeekin mieli pitää esillä. Itse tuote on ihanan paksua, mutta imeytyy silti vaivattomasti – ei siis pelkoa valkoisista rasvasääristä! Koska pieni määrä riittää jo pitkälle, olettaisin että tämä purkki kestää jopa laiseni rasvoilla läträäjän hallussa kohtuullisen kauan.

Chanel Hydra Beauty-huulirasva sopii myös kategoriaan nätti purkki, toimiva sisältö. Olen huulirasvariippuvainen ja elinkin juuri henkilökohtaista painajaistani, kun olin tiistaina leffassa ja unohdin purkin kotiin.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland