Uusin tulokas eteiskaapissani on tämä Cosin kietaisunuttu. Vaikka rakastan takkeja, uupui musta talvitakki valikoimasta vielä kokonaan. Takkihulluuttani järkeilen sillä, että kyseessä on kuitenkin se kaikkein käytetyin ja tärkein vaatekappale suurimman osan vuotta. Että kai sitä voisi hölmömpiäkin hankintoja tehdä..?

Tässä Cosin takissa oli värin lisäksi monta muutakin asiaa kohdillaan: väljä cocoon-malli, pohkeita hipova mitta, reilun kokoiset taskut…  Ja no, täyttää se kaikki muutkin uudelle lempitakille asetetut kriteerit:

Cos Wrap Coat

• Kylpytakki-malli ja judovyö, siinäpä ne trendikkään villakangastakin kriteerit tänä vuonna. Vyön lisäksi takissa olisi kuitenkin syytä olla myös piilonappi tai neppari, jotta nutun saa pakkassäällä myös ihan kunnolla kiini.

• Paksu villakangas. Mitä painavampi takki, sitä tiiviimpi ja lämpimämpi se myös on. Tämä Cosin takki on 100 % villaa.

• Kunnolliset taskut ovat yhtä kuin hanskavakuutus. Ei taskuja → ei tallessa pysyviä hanskoja.

Mulberry bag

• Tuulta pitävä vuorikangas. Liukas vuori myös helpottaa pukemista → takki oikein sujahtaa päälle, vaikka alla olisi paksu villapaita.

• Musta väri (koska en vielä omistanut yhtäkään mustaa talvitakkia.)

• Reilu mitoitus. Hyvänä mittarina voi pitää tätä: Pue alle paksuin villapaitasi. Pystytkö edelleen liikuttamaan käsiä? Cocoon-malli on paras oversize-yläosien ystävälle.

Cos Wrap Coat

TAKKI COS
FARKUT MONKI
KENGÄT ZARA
LAUKKU MULBERRY

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 thoughts on “ 6 x lempitakin tuntomerkit

Leave a Reply

Your email address will not be published.