TRAVEL

Viikonloppu Pariisissa

Pahoittelut äkkillisestä blogihiljaisuudesta. Olin neljän päivän pikavisiitillä Pariisissa ja hyvä että ehdin avata mukana raahaamaani läppäriä. Täällä kotona taas pitää kiireisenä keittiöremppa ja kaapistojen kasaaminen – jep, edelleen. Asunnon viimeistely tuntuu junnaavan paikallaan, sillä olemme mieheni kanssa jatkuvasti vuorotellen reissussa. Lisää kotijuttuja kuitenkin hieman tuonnempana, palataan ensin vielä hetkeksi Ranskaan:

Pariisissa satoi jatkuvasti, mutta onneksi olin kerrankin varautunut ja pakannut sateenvarjon mukaan. Tässä matkalla kehuttuun vintagepuoti Valois Vintageen, mutta mokoma olikin kiinni lauantaina. Höh!

Valkoisilla nahkakengillä tässä näin, morjens. Ilmeisesti älykkyyteni riitti vain siihen sateenvarjon pakkaamiseen… Nämä huippumukavat tossut ovat uudesta H&M Studio mallistosta ja värivaihtoehtoja on tarjolla myös kirkas tomaatinpunainen.

Balenciaga

Balenciaga 🔥🔥

Jos tylsät keittiön kodinkoneet eivät söisi kaikkia rahojani tällä hetkellä, olisin luultavasti hankkinut kauan himoitsemani Célinen ballerinakorkkarit. Mutta toisaalta on jääkaappikin ihan kiva asia, erityisesti kun siellä on ruokaa.

Harvinaisen nätti kävelyreitti lounastreffeille.

Tommy Hilfigerin showroom Pariisisissa on aika älytön. En kestä, että tämä lasipalatsi on jonkun työpaikka!

Tommy Hilfigerin see-now, buy-now syysmallisto esitellään suurelle yleisölle vasta syksyllä, jonka vuoksi showroomilla oli kuvauskielto. Uhmasin sitä tietysti heti tällä kahvikuvalla.

Pilkahdus aurinkoa ennen Marimekon presentaatiota ja tietty heti täytyi napata muutama turistifoto. Pariisi, on se vaan niin nätti!

Marimekon syyspresentaatiossa oli edustettuna tutut värikkäät retrokuosit, mutta myös entistä enemmän vaihtoehtoja niille, jotka eivät syty printeistä. Lempilookini olivat tämä, tämä ja tämä.

Asu Marimekon näytöksessä: paitamekko Marimekko (hehehe), housut Lindex, takki H&M ja kengät & Other Stories.

Loppuu vielä muutama ravintola- ja baarivinkki. Näissä käyn seuraavallakin kerralla:

Andy WahlooVähän epäilyttävän, kyltittömän oven takaa löytyy villisti sisustettu, taidetta vilisevä drinkkibaari. Täällä pääsee myös tanssimaan hassulla pienellä värivalolattialla.
Derrière: Andy Wahloon kanssa saman sisäpihaterassin jakava ravintola on nimestään huolimatta todella kiva paikka. Täällä mikään ei ole ihan sitä miltä näyttää; kurkkaa vaikka yläkerran liinavaatekaappiin – saatat löytää jotain yllättävää.
Jaja: Nätti ja tunnelmallinen ruokaravintola Maraisin alueella.
Les Bains Douches: Kun tekee mieli juoda sampanjaa, töllätä kauniita ihmisiä ja tanssia aamuun.


Sisältää kaupallisia linkkejä.

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland