Pahoittelut äkkillisestä blogihiljaisuudesta. Olin neljän päivän pikavisiitillä Pariisissa ja hyvä että ehdin avata mukana raahaamaani läppäriä. Täällä kotona taas pitää kiireisenä keittiöremppa ja kaapistojen kasaaminen – jep, edelleen. Asunnon viimeistely tuntuu junnaavan paikallaan, sillä olemme mieheni kanssa jatkuvasti vuorotellen reissussa. Lisää kotijuttuja kuitenkin hieman tuonnempana, palataan ensin vielä hetkeksi Ranskaan:

Pariisissa satoi jatkuvasti, mutta onneksi olin kerrankin varautunut ja pakannut sateenvarjon mukaan. Tässä matkalla kehuttuun vintagepuoti Valois Vintageen.

Valkoisilla nahkakengillä tässä näin kaatosateessa… Nämä huippumukavat tossut ovat uudesta H&M Studio mallistosta ja värivaihtoehtoja on tarjolla myös kirkas tomaatinpunainen.

Balenciaga

Balenciaga?

Jos tylsät keittiön kodinkoneet eivät söisi kaikkia rahojani tällä hetkellä, olisin luultavasti hankkinut kauan himoitsemani Célinen ballerinakorkkarit. Mutta toisaalta jääkaappikin on ihan kiva asia, erityisesti kun siellä on ruokaa.

Harvinaisen nätti kävelyreitti lounastreffeille.

Tommy Hilfigerin see-now, buy-now syysmallisto esitellään suurelle yleisölle vasta syksyllä, jonka vuoksi lasipalatsia muistuttavalla showroomilla oli kuvauskielto. Uhmasin sitä tietysti heti tällä kahvikuvalla.

Pilkahdus aurinkoa ennen Marimekon presentaatiota.

Marimekon syyspresentaatiossa oli edustettuna tutut värikkäät retrokuosit, mutta myös entistä enemmän vaihtoehtoja niille, jotka eivät syty printeistä. Lempilookini olivat tämä, tämä ja tämä.

Asu Marimekon näytöksessä: paitamekko Marimekko, housut Lindex, takki H&M ja kengät & Other Stories.

Lopuksi vielä muutama ravintola- ja baarivinkki. Näissä käyn seuraavallakin kerralla:

Andy WahlooVähän epäilyttävän, kyltittömän oven takaa löytyy villisti sisustettu, taidetta vilisevä drinkkibaari. Täällä pääsee myös tanssimaan hassulla pienellä värivalolattialla.
Derrière: Andy Wahloon kanssa saman sisäpihaterassin jakava ravintola on nimestään huolimatta todella kiva paikka. Täällä mikään ei ole ihan sitä miltä näyttää; kurkkaa vaikka yläkerran liinavaatekaappiin – saatat löytää jotain yllättävää.
Jaja: Nätti ja tunnelmallinen ruokaravintola Maraisin alueella.
Les Bains Douches: Kun tekee mieli juoda sampanjaa, töllätä kauniita ihmisiä ja tanssia aamuun.

SaveSaveSaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.