TRAVEL

Viikonloppu Pariisissa

Pahoittelut äkkillisestä blogihiljaisuudesta. Olin neljän päivän pikavisiitillä Pariisissa ja hyvä että ehdin avata mukana raahaamaani läppäriä. Täällä kotona taas pitää kiireisenä keittiöremppa ja kaapistojen kasaaminen – jep, edelleen. Asunnon viimeistely tuntuu junnaavan paikallaan, sillä olemme mieheni kanssa jatkuvasti vuorotellen reissussa. Lisää kotijuttuja kuitenkin hieman tuonnempana, palataan ensin vielä hetkeksi Ranskaan:

Pariisissa satoi jatkuvasti, mutta onneksi olin kerrankin varautunut ja pakannut sateenvarjon mukaan. Tässä matkalla kehuttuun vintagepuoti Valois Vintageen, mutta mokoma olikin kiinni lauantaina. Höh!

Valkoisilla nahkakengillä tässä näin, morjens. Ilmeisesti älykkyyteni riitti vain siihen sateenvarjon pakkaamiseen… Nämä huippumukavat tossut ovat uudesta H&M Studio mallistosta ja värivaihtoehtoja on tarjolla myös kirkas tomaatinpunainen.

Balenciaga

Balenciaga 🔥🔥

Jos tylsät keittiön kodinkoneet eivät söisi kaikkia rahojani tällä hetkellä, olisin luultavasti hankkinut kauan himoitsemani Célinen ballerinakorkkarit. Mutta toisaalta on jääkaappikin ihan kiva asia, erityisesti kun siellä on ruokaa.

Harvinaisen nätti kävelyreitti lounastreffeille.

Tommy Hilfigerin showroom Pariisisissa on aika älytön. En kestä, että tämä lasipalatsi on jonkun työpaikka!

Tommy Hilfigerin see-now, buy-now syysmallisto esitellään suurelle yleisölle vasta syksyllä, jonka vuoksi showroomilla oli kuvauskielto. Uhmasin sitä tietysti heti tällä kahvikuvalla.

Pilkahdus aurinkoa ennen Marimekon presentaatiota ja tietty heti täytyi napata muutama turistifoto. Pariisi, on se vaan niin nätti!

Marimekon syyspresentaatiossa oli edustettuna tutut värikkäät retrokuosit, mutta myös entistä enemmän vaihtoehtoja niille, jotka eivät syty printeistä. Lempilookini olivat tämä, tämä ja tämä.

Asu Marimekon näytöksessä: paitamekko Marimekko (hehehe), housut Lindex, takki H&M ja kengät & Other Stories.

Loppuu vielä muutama ravintola- ja baarivinkki. Näissä käyn seuraavallakin kerralla:

Andy WahlooVähän epäilyttävän, kyltittömän oven takaa löytyy villisti sisustettu, taidetta vilisevä drinkkibaari. Täällä pääsee myös tanssimaan hassulla pienellä värivalolattialla.
Derrière: Andy Wahloon kanssa saman sisäpihaterassin jakava ravintola on nimestään huolimatta todella kiva paikka. Täällä mikään ei ole ihan sitä miltä näyttää; kurkkaa vaikka yläkerran liinavaatekaappiin – saatat löytää jotain yllättävää.
Jaja: Nätti ja tunnelmallinen ruokaravintola Maraisin alueella.
Les Bains Douches: Kun tekee mieli juoda sampanjaa, töllätä kauniita ihmisiä ja tanssia aamuun.


Sisältää kaupallisia linkkejä.

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Ideal Sunday situation 🥞☕️ (too bad this is #latergram)
  • A few Fridays ago: tourist stuff & sunshine in Rome 🍦🍝
  • Bling it on✨
  • Throwback to the time when we didn’t need wellies and puffer jackets to go outside ☃️
  • It’s begining to look a lot like pre-christmas party ✨