STYLE

Viikon parhaat ostokset

KAUPUNKIPYJAMA BY MALENE BIRGER
TAKKI TOTÊME
HARJASIVELLIN ARTIS BRUSH
TUOKSU D.S. & DURGA
BALLERINAT H&M STUDIO

Hei taas, maanantai! Olemme rakentaneet valtavaa vaatekaappia viimeiset kolme päivää, jonka vuoksi viikonloppu ei oikein ehtinyt edes tuntua viikonlopulta. Mutta vitsit miten reipas olo nikkaroinnista tulee, eikä lopputuloskaan ole yhtään hullumpi. Tankotilaa on hieman vähemmän kuin aikaisemmin, mutta muuten onnistuimme mielestäni suunnittelemaan tosi toimivan systeemin. Ja jos ei onnistuttu, niin hyllyjen ja korien paikkoja voi onneksi aina muuttaa myöhemminkin.

Koska viikonloppu meni vähän ohi, tekisi mieli larpata sunnuntaita tänään: silkkipyjama, päiväkotitossut ja kimppu kukkia  joko tuoreina pöydällä tai pullosta suihkuteltuna, tekevät aamusta kuin aamusta vähän paremman.

Aurinkoa maanantaihin! xx

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

KUVAT VALMISTAJAT. SISÄLTÄÄ KAUPALLISIA LINKKEJÄ.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland