INSPIRATION

Totême Spring 2018

Nappaan kohta taksin kohti lentokenttää ja New Yorkin muotiviikkoja, mutta palataanpa sitä ennen vielä Tukholman muotiviikoille ja Totêmen presentaatioon. Elin Klingin lifestyle-brändi on tunnettu minimalistisesta tyylistään ja suunnittelun lähtökohtana on paljon reissaava nainen. Niin myös tällä kertaa: Silkkipyjamat ovat täydellisiä lomailuasuja ja suosikkini, jättipitkä trenssitakki on juuri sellainen vaate, joka tulee pakattua viikonloppumatkalle ja käytettyä koko ajan. Sen alta kukaan ei huomaa, jos pusero on rypistynyt matkalaukussa tai farkkuihin on tullut viinitahra.

Ps. Nycin reissua voi seurata oman Instagramini lisäksi myös ELLE:n Instassa, jonka Storya päivittelen ainakin torstaina.

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland