Kaupallinen yhteistyö: BeautyLash

Haaveilen paksuista kulmakarvoista, sellaisista kuin omani olivat pienenä, ennen murrosikää ja kaduttavia pinsettileikkejä. Olenkin testannut vaikka mitä kalliita seerumeita, sotkevia luonnonöljyjä ja kaikkia mahdollisia meikkituotteita, joilla saisin omat haituvani näyttämään edes aavistuksen paksummilta. Mikään ei ole tähän mennessä tepsinyt, jonka takia suhtaudun aika skeptisesti siihen, että ylipäänsä mikään tuote voisi saada kulmakarvani tästä kasvamaan.Tykkään poikamaisista, vähän sotkuisista ja luonnollisista kulmakarvoista, jonka takia en ole myöskään halunnut kokeilla microbladingia. Piirretty karva on – hyvin tehtynäkin, aina erilainen, kuin ihan oikea karva, ja useimmiten lopputulos on liian siisti ja malli turhan terävä. Pidän pehmeästä jäljestä. Viiltojen tekeminen kasvoihin ja mahdolliset arpeumat pelottavat myös ihan liikaa.

Viime marraskuussa minulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus kokeilla tehokkaasta ripsienkasvattajastaan tunnetun BeautyLashin Eyebrow Booster -ripsiseerumia. Lähdin kokeiluun mukaan uteliaana, mutta en uskaltanut odottaa silti liikoja, sillä jos karvatupet on tuhoutuneet kokonaan, eivät ne siitä enää elvy. Nyt kokeilua on takana jo kymmenisen viikkoa ja arvatkaapa mitä? Näyttää siltä, että taidan kohta tarvita pinsettejä! (Oikeasti: minulle jo sekin on pieni ihme.)

 

LÄHTÖTILANNE: En ole vuosiin nyppinyt kulmakarvojani, koska niissä ei ole oikeastaan mitään nyppimistä. Olin teini silloin, kun kulmakarvamuoti suosi superohkaisia kulmia ja niinpä kynin omat paksut ja tuuheat kulmani olemattomiin. En muista nyppineeni kulmia edes kovin usein, mutta jo muutama kerta riitti siihen, etteivät ne enää kasvaneet entiselleen.

KUUKAUDEN JÄLKEEN: Hentoja hajakarvoja alkoi nousta jo parin viikon jälkeen. Muutos on pieni, mutta valaa uskoa siihen, ettei kaikki karvatupet ole tuhoutuneet lopullisesti. Erityisesti ilahduttaa se, että karvoja kasvaa myös ohimon puolelle, sillä kulmien malli on ollut hassun ‘lyhyt’. Muita huomioita: yksittäiset karvat ovat selvästi tummempia ja pidempiä.

KAHDEN KUUKAUDEN JÄLKEEN: Uusia baby-karvoja on jo tosi paljon ja ne alkavat tummua ja paksuuntua. Uskon, että parin viikon jälkeen ne näkyvät vieläkin selvemmin. Meikittömistä kuvista huomaa myös, kuinka paljon tuuheammat kulmat ovat ja miten paljon yksittäiset karvat ovat kasvaneet pituutta eteenkin kulmien alkukohdasta.


Eyebrow boosterin vaikutus perustuu tietyssä karibialaisessa korallilajikkeessa luontaisesti kasvavaan Black Sea Rod -öljyyn, joka aktivoi karvan juuria. Sen ansiosta yksittäiset karvat kasvavat pidemmäksi, eivätkä irtoile yhtä nopeasti. Lisätehoa tuo aloe vera, joka hoitaa karvaa ja parantaa kiiltoa.

Kulmakarvaseerumia sivellään iltaisin puhtaalle, kuivalle iholle. Aplikaattori on minikokoinen sivellin ja yksi veto per kulmakarva on riittävä määrä. Seerumi on hyvin riittoisaa ja sama purkki kestää helposti useita kuukausia.

Ensimmäiset tulokset ovat havaittavissa noin 6-10 viikon kuluttua käytön aloittamisesta, mutta ajattelin jatkaa seerumin käyttöä niin kauan, kunnes hennoimmatkin baby-karvat voimistuvat. Sitä ne nimittäin tekevät, hitaasti, mutta varmasti. Lupaan raportoida tästä projektista vielä tuonnempana, kunhan tilanne kehittyy, sillä mikään tuotetesti ei ole ihan aidosti ilahduttanut näin paljon. Että tervetuloa vaan, paksut poikakulmat!

BeautyLash Eyebrow Boosterin virallinen jälleenmyyjä Suomessa on www.rohdos-ala.fi.

 

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

One thought on
Testissä:
Tuuheammat kulmat seerumilla ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.