Oksonoitu oliiviöljyIhoni ei ole koskaan ollut mikään täydellisen virheetön, mutta se on ollut aika hyvässä kunnossa jo pidemmän aikaa. Kuitenkin nyt, kiitos remppakämpän hiomapölyn ja Thaimaan hiostavan kelin, näppyjä puskee pintaan masentavaa tahtia.

Olen lukenut viimeisen kuukauden sisään monia ylistysjuttuja otsonoidusta oliiviöljystä, joka vaikuttaisi nousseen jonkin asteiseksi hittituotteeksi. Siispä halusin kokeilla, toimisiko se myös omalla kohdallani. Lyhyesti kiteytettynä otsonoitu oliiviöljy on aktivoidulla hapella kyllästettyä *yllätysyllätys* oliiviöljyä. Luonnontuote eliminoi bakteereita, tehostaa ihon hapensaantia, rauhoittaa ja nopeuttaa kudosten uusiutumista.

Olen kokeillut Pur03 -merkin salvamaista, harvinaisen pahalta haisevaa öljyä vasta muutamana päivänä, joten vielä lienee liian aikaista raportoida mistään huomattavista muutoksista. Odotukset ovat kuitenkin korkealla, sillä olen lukenut, että muun muassa meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen on saanut iho-ongelmansa kuriin tällä antimikrobisella superaineella. Toivotaan että pian minäkin! Löytyykö teiltä kokemuksia?

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

SaveSave

15 thoughts on “ Testissä: otsonoitu oliiviöljy

 1. Oi, jatkoraportti kiinnostaa kovasti! Toivottavasti se toimii! Ite oon kokeilu kaikkee mahdollista luonnollista, mutta suolasaippuat, sinkit yms. ei omalla kohdalla oo toimineet, buu!

 2. Pakko ylistää! Lopetettuani hormonaalisen ehkäisyn kärsin 6 pitkää vuotta hormonaalisesta aknesta joka lannisti ihan totaalisesti. Uskallan väittää että olen ennättänyt kokeilla kaikki vaihtoehdot erilaisista ruokavalioista erilaisiin kosmetologisiin hoitoihin ja pillereihin ja voiteisiin. Joten en voi kuin olla kiitollinen että vihdoin otsonoitu oliiviöljy on vienyt aknen sekä samalla vaalentanut vanhoja arpia ihan hurjasti. Ja on vienyt kasvoilta niin ”pikkuröhelön” kuin isommat hormoonipaiseet. Oon monesti sanonut että oisin valmis maksamaan aika paljon jos saisin ihoni vaan kuntoon, ja nyt kaiken kukkuraksi otsonoitu oliiviöljy on vielä edullisempaa kuin moni muu mitä olen kokeillut. Mutta kannattaa olla sinnikäs, ihmeitä ei tapahdu hetkessä. Kesti about 4kk:tta että iho tuli ok kuntoon, ja about 5-6kk:tta hyvään kuntoon. Nykyisin jos illalla näyttää että johonkin yrittäisi joku punoitus tulla niin kun laittaa yöksi otsonoidun oliiviöljyn niin aamulla siitä ei ole jälkeäkään. Itse käytän otsoniterapian otsonoitua oliiviöljyä, sekä päivisin oxy creamia mikä ylläpitää tuloksia mutta ei haise niin pahalle.

  1. Oi, kuulostaa hyvältä! Luulen että omalle iholleni paras ”lääke” on osaltaan myös remonti valmistuminen. Hienon hieno hiontapöly kun tukkii ihohuokoset aika tehokkaasti.

 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikä hintakaan ole paha! Laitetaan ostoslistalle. Kurkkaa muuten otsikkoa… oksonoitu….

 4. Kaksi päivää kokeilua takana ja iho jo nyt rauhoittunut. Ihmeellistä ja aika ihanaa, kun ihon kanssa taistellut jo kauan.

  1. Sama juttu! Kaikki näppylät jotka vielä tiistaina näkyivät tosi selvästi ovat kadonneet lähes jäljettömiin. Tuntuisi tepsivän siis 🙂

 5. Aloitin viime syksynä ja en kyllä luovu tästä koskaan. Joka ilta levitän kasvoille ohuelti ja näpyt tosiaan pysyy poissa. Aikaisemmin käytin teepuuöljyä kasvovoiteen seassa, mutta sen teho ei riittänyt ennaltaehkäisemään hormoninäppyjä, eikä ilmanlaadusta ilmaantuvia paukamia. Nyt on kaikki pysyneet poissa. Oon niin tyytyväinen. 🙂

  1. Mulla myös on tehonnut tämä tosi hyvin! Naamaan ei ole tullut yhtään uutta näppyä ja vanhatkin ovat kadonneet jo lähes täysin. Ainoa miinus on vaan tuo inhottava tuoksu.

 6. Hyvä voide on, mutta samaa mieltä kuin muutkin, kauhea haju. Haju on muuten tuttu kosmetologilla käynneistä. Jollain sellaisella rätisevällä koneella rauhoittavat ihoa hoidon lopussa ja siitä tulee tuo sama haju. Varmaan otsonointia sekin homma.
  Riittoisa voide.

 7. Lapseni(teini) sai isältään perintönä aknen. Viime talvena aloitti otso-oilin käytön ja on tehokas. Toimii, mutta hän oli myös sokerilakossa 4kk…toinen pullo on jo kohta loppu ja lisää laitan tilaukseen.

 8. Käykö otsonoitu oliiviöljy 7-vuotiaan lapsen vaikean atooppisen ihottuman hoitoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.