STYLE

Takaisin talvivaatteisiin


TAKKI NANUSHKA
PAITA ARKET
FARKUT ARKET
KAULAKORU CINCO
PRINTTI CHRISTIANE SPANGSBERG
KENGÄT  & OTHER STORIES

Täällä taas! Talviloma keskellä pimeintä marraskuuta teki terää, tosin parin viikon breikin ansiosta loppuvuoden kalenteri on ääriään täynnä. Sama tilanne taitaa olla vähän kaikilla – luin juuri, että joulukuu on tutkimustenkin valossa vuoden stressaavinta aikaa. Pienestä kiireestä huolimatta yritän löytää aikaa myös blogin päivittämiseen ja ensi viikolla on tulossa ainakin yksi kiva joululahja-arvonta, kannattaa siis pistäytyä kylässä.

Asiasta toiseen… tarvitsen uudet, tosi tavalliset farkut, koska molemmat vanhat suosikit hajosivat 3 kk sisällä, enkä löydä samoja malleja ja pesuja enää mistään. Etsinnöissä on tumma ja kapea malli, joka toimisi isojen neulepaitojen ja talvikenkien kanssa ja toisinaan myös mekkojen alla. ARKET:in farkkumalleja on kehuttu tosi paljon, joten voi olla, että tilaan testimielessä muutaman parin sovitukseen – raportoin sitten miten niiden kanssa kävi.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Winter sun
  • Saturday, my favorite 🥂
  • Skirt weather ⛄️#samsoedarling
  • Kitchen chairs - finally! @fasaaniantik = love❣️
  • Can someone please invite me to a winter wedding so I can wear this again (...and because wedding parties are the best parties) 💌