Kaupallinen yhteistyö: Vagabond

Sovituksessa uuden sesongin luottoparit & neljä asuideaa alkavaan syksyyn.

[smartslider3 slider=7]

1. Klassiset loaferit

Mustat nahkaloaferit menevät samaan kategoriaan beigen trenssin kanssa – molemmat ovat klassikoita, jotka miellän aina syksyyn. Olen myös oppinut, että molemmista kannattaa hankkia mahdollisimman ajaton ja laadukas versio. Sellainen, joka palvelee myös viiden vuoden kuluttua. Näissä Vagabondin ‘Frances’ -loafereissa on mukava lesti ja ne sopivat yhtälailla rentojen asujen ryhdistäjiksi, formaaliin toimistotyyliin, kuin juhlamekonkin pariksi. Kylmemmillä keleillä puen loaferini ohkaisten neulesukkien kanssa Miu Miun syysnäytöksen inspiroimana.

[smartslider3 slider=2]

2. Ajankohtaiset cowboy-buutsit

‘Simone’-nilkkureissa yhdistyy sesongin kärkitrendit: cowboy-malli ja valkoinen väri. Ennustan näille it-kengille kuitenkin pitkää ikää, sillä aivan kuten leopardikuosi tai vakosametti, myös cowboy-buutsit palaavat pinnalle aina tasaisin väliajoin, eivätkä ole oikeastaan koskaan täysin poissa. Tässä kyseisessä mallissa pidän erityisesti siitä, että cowboy-vaikutteita on lainattu hienovaraisesti, eikä malli tunnu yhtään ‘rooliasumaiselta’.

[smartslider3 slider=6]

3. Nostalgiset tolppakorkosaappaat

Ihanaa, että mallistoissa on tänä vuonna niin paljon hyviä saappaita! Olen aika huono käyttämään hameita ja mekkoja kylmällä säällä, mutta uskon, että kunnolliset saappaat tekevät talvipukeutumisesta paljon monipuolisempaa. Tällä hetkellä tykkään erityisesti 60-lukulaisten tolppakorkosaappaiden ja midimittaisen hameen yhdistelmästä. Homman jujuna on se, ettei helman ja varren väliin jää lainkaan rakoa. Nämä ‘Jeena’-saappaat ovat ihanan pehmeää nahkaa ja niissä on kivan väljät varret, joiden sisään mahtuu tarvittaessa vaikka kahdet villasukkikset.

[smartslider3 slider=5]

4. Eleettömät arkinilkkurit

Ajattomat perusnilkkurit ovat olleet hankintalistallani jo pitkään. Täydellisen parin tuntomerkit? Pelkistetty ja siro malli, aavistuksen kapeammat ja pidemmät varret (koska ne näyttävät ihanilta vajaamittaisten housujen kanssa) ja korot, joilla jaksaa kävellä koko päivän. Koska nilkkurit tulevat olemaan kovassa käytössä, ei pelkkä ulkonäkö kuitenkaan yksin riitä. Myös istuvuuden on oltava täydellinen – ja juuri se on asia, jossa Vagabond onnistuu aina. ‘Melina’ -nilkkurit kuuluvat brändin premium-mallistoon ja niissä on käytetty huippulaatuista nahkaa. Väittäisin, että on lähes mahdotonta löytää parempia nilkkureita tähän hintaan.

Kuvat Sara Vanninen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.