monabling-meri-bjorn

Tällä viikolla utelin tyyliviisauksia muotibloggaaja ja mediaopiskelija Mona Blingiltä, 24, jonka vaatekaappi koostuu vintage-löydöistä, villeistä trendihankinnoista ja statement-asusteista, joita nuori Madonnakin kadehtisi.

TYYLI

Eniten käytetty asu?
Yhdistelen tyylissäni kirpparilöytöjä ja ketjuliikkeistä tekemiäni hankintoja. Tänä talvena olen käyttänyt paljon neulemekkoja ja yhdistänyt ne isoon kultaiseen 80-luvun vintagevyöhön, joka on nähty useissa asukuvissa myös blogin puolella. Minulla on joku outo fiksaatio näyttäviin vintage-vöihin.

Perusarjessa toimii hyvin mustat pillifarkut ja ylisuuri neule sekä nilkkurit tai maiharit. Kesäisin käytän lähes yksinomaan mekkoja ja hameita ja silloin minusta kuorituu kunnon boho-tyttö.

Inspiraatio?
Alexa Chung on yksi tyyli-idoleistani ja hänen asuistaan saan aina paljon hyvää fiilistä. Minulla ja Alexalla on hyvin samankaltainen, kurviton, suora kroppa ja pystyn helposti samaistumaan hänen tyyliinsä. Alexan vaatteissa on aina joku juju ja siihen pyrin myös omissa asuissani.

Power-asu?
Tekonahkahame ja neule toimii aina. Nahkahame tekee tylsimmästäkin perusasusta vähän “tuhman” ja samalla mielenkiintoisen.

Kukaan muu ei katso vaatteitani yhtä tarkasti kuin minä.

Vaatekriisin paikka?
Asukriisi iskee yleensä silloin, kun alkaa liikaa miettimään vaatteita. Kriisi ratkeaa yleensä sillä, että pukeutuu fiilikset mukaan ja laittaa päälle asun, jossa on hyvä olla ja joka näyttää omaan silmään freshiltä. Omissa asukriiseissäni on usein kyse siitä, että mietin näyttäväni aina samalta. Sitten tajuan, että kukaan muu ei katso vaatteitani yhtä tarkasti kuin minä.

yankee1-2

KAUNEUS

Tukkarutiini?
Tukkani on lähes aina kiharrettuna. Vaikka hiukseni ovatkin paksu, saavat kiharat ne näyttämään entistä paksummilta. Rennot kiharat tekevät minusta omasta mielestäni kauniimman. Parhaimmillaan kiharat ovat parin päivän jälkeen, kun jäljellä on luonnolliset, huolettomat laineet. Pesen hiukseni n. 3-4 päivän välein. Hiukseni eivät juuri rasvoitu ja kuivashampoolla pärjää välipäivät loistavasti. Luottokampaajani on Paavo Rosberg kampaamo Beatista. Käyn Paavon käsittelyssä noin kerran kahdessa kuukaudessa.

Luottotuoksu?
Lancômen La Vie Est Belle on edelleen yksi suosikeistani ja aina kun laitan sitä, joku kehuu tuoksuani. Myös Chloén Eau de Parfum on yksi lemppareista.

monabling

Anna työhaastattelussa 100 % itsestäsi, niin ei jää harmittamaan vaikket saisikaan työpaikkaa.

TYÖ

Uraneuvo?
Anna työhaastattelussa 100 % itsestäsi, niin ei jää harmittamaan vaikket saisikaan työpaikkaa.

Ihailemani naiset?
Näyttelijä ja transaktivisti Laverne Cox, Madonna ja oma äitini.

mona_bling-meri-bjorn

Ihailen näyttelijä ja transaktivisti Laverne Coxia, Madonnaa ja äitiäni.

VAPAA-AIKA

Rentoudun?
Katsomme poikaystäväni kanssa paljon sarjoja yhdessä. Tällä hetkellä seuraamme roboteista kertovia sarjoja Westworld ja Humans, jotka ovat molemmat todella koukuttavia. Ne kertovat varsin samasta aiheesta, mutta eri vinkkeleistä.

Keittiöbravuuri?
Lempiruokaani ovat tortillat ja niitä teemme vähän liiankin usein. Teen myös hyvää härkis-lasagnea.

Matkakohde?
Madrid on upea kaupunki, josta löytyy loputtomasti katseltavaa. Suosittelen etsimään kattoterassin, jossa on kiva istuskella ja juoda hyviä drinkkejä. Sisämaakaupunkiin ei kuitenkaan kannata mennä kesällä, koska silloin siellä on ihan liian  K-U-U-M-A. Espanjalainen dj-ystäväni houstaa Madridissa joka kuukausi BLING! -nimistä klubi-iltaa. Sinne on pakko päästä!


Lisää tyyli-inspistä ja trendijuttuja löydät Monan blogista: www.monabling.com. Jos missasit juttusarjan aikaisemmat osat, pääset kurkkaamaan ne tästä ja tästä.

KUVAT: MONA BLING JA MERI BJÖRN.

SaveSave

SaveSave

One thought on “ Q&A: Mona Bling

Leave a Reply

Your email address will not be published.