Tällä viikolla pukeutumisfilosofiaansa raottaa Hanna’s Journal-blogin Hanna Kovanen, 24, joka luottaa käytännöllisiin perusvaatteisiin ja satsaa ajankohtaisiin asusteisiin:

Aloin bloggaamaan noin kaksi vuotta sitten ja parin kuukauden jälkeen blogini pyydettiin mukaan Trendin Lily EDIT -yhteisöön, joten siitä tuli nopeasti vakava harrastus. Olen aina ollut kiinnostunut muodista ja blogi toimii sopivana alustana inspiraation, oman tyylin ja ostohaaveiden jakamiseen. Nykyään bloggaan omalla sivulla ja blogi on sivutyö. Myös ura muodin parissa kiinnostaa.

TYYLI

Eniten käytetty asu?

Tyylini on skandinaavisen yksinkertainen ja pukeudun useimmiten perusvaatteisiin, kuten Leviksen 501 -farkkuihin, Totêmen kashmirneuleeseen tai valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin kenkiin. Tykkään maskuliinisista viboista yhdistettynä naisellisiin asusteisiin ja pidän tyylini ajankohtaisena pukeutumalla sesongin mukaiseen siluettiin. Tietynlainen rentous ja huolettomuus on myös tärkeää, sillä haluaisin tyylini olevan mahdollisimman effortlessly chic.

Täydellinen vaatekaappi?

Unelmien vaatekaappista tulisi löytyä ainakin hyvin istuvat farkut ja täydellinen talvitakki, koska niissä tulee vietettyä paljon aikaa. Kannattaa ehdottomasti panostaa laatuun enemmin kuin määrään – asukriiseiltä välttyy ja vaatteista tulee pidettyä huolta, kun vaatekaapin sisältö on mieluinen.

Lempimerkit?

Pidän merkeistä, jotka tarjoavat tyylikkäitä, ajattomia ja käytännöllisiä vaatteita, kuten Totême, Protagonist, Matteau Swim, Céline, The Row ja Hermés. Esimerkiksi The Apartment by The Line myy useita merkkejä, joilla on samankaltainen tyylifilosofia, mutta myös Net-a-Porterin uutuudet tulee selattua usein.

Inspiraatio?

Olen viime aikoina ihastellut erityisesti Phoebe Tonkinin ja Ilona Hamerin tyylejä. Lehtihyllystä mukaan lähtevät Styleby ja Unconditional Magazine. Vuosien myötä omaan tyyliini ovat ehdottomasti vaikuttaneet myös Elin Kling, Vanessa Traina ja Columbine Smille.

Pyrin olemaan valikoiva ja ostamaan vaatteita ja asusteita vain omilta lempimerkeiltäni, jolloin vaatekaapin sisältöä on helpompi yhdistellä.

Tyylioppi?

Pyrin olemaan valikoiva ja ostamaan vaatteita ja asusteita vain omilta lempimerkeiltäni, jolloin vaatekaapin sisältöä on helpompi yhdistellä. Minulla on myös ostoslista, joten hutiostoksia tulee tehtyä harvoin ja samalla pystyn säästämään mieluisiin juttuihin.

Ostoslistalla?

Juuri nyt The Row:n vaatteet kiinnostavat ja Manolo Blahnikin Carolyne mule -korot löytyvät toivelistalta. Haaveilen myös uudesta ajattomasta laukusta päivittäiseen käyttöön.

Tukkarutiinini koki muutoksen viime talvena, kun tummanruskeat hiukseni vaalennettiin.

KAUNEUS

Tukkarutiini?

Tukkarutiinini koki muutoksen viime talvena, kun tummanruskeat hiukseni vaalennettiin. Sitä ennen meininki oli todella huoleton, enkä vielä tänäkään päivänä omista hiustenkuivaajaa.

Vaalentamisen myötä olen kuitenkin panostanut hiustenhoitoon. Olen hankkinut Mason Pearsonin kulttihiusharjan, käytän joka toisen pesun yhteydessä Sebastian Professionalin Penetraitt Repair -hiusnaamiota ja olen koukuttunut Rodinin hiusöljyyn. Pesen tukkani joka neljäs päivä ja Suomessa hiusteni mallin on leikannut Folk Helsingin Sofi.

Luottotuoksu?

Käytän päivisin raikasta Byredon Gypsy Water -tuoksua ja iltamenoihin ja muihin tärkeisiin tilaisuuksiin samaisen merkin ruusuista Rose of No Man’s Land -tuoksua.

Tärkeimmät purkit?

Tärkein tuotteeni on ehdottomasti Raaw in a jar -merkin Blue Beauty Drops -kasvoöljy, joka pitää ihon kosteutettuna. Käytän Vichy Dermablend Corrective Foundation -meikkivoidetta aknearpien peittämiseen – kyseinen tuote on ehdottomasti muuttanut elämäni! RMS Beautyn Lip2cheek toimii sekä poski- että huulipunana, joten se on monikäyttöisyytensä vuoksi uusin suosikkini.

Vapaa-aika

Rentoudun?

Joogaan ja meditoin päivittäin Headspace -applikaation avulla. Matkustaminen, luonto ja punaviini toimivat myös.

Matkakohde?

Rakastan New Yorkin tunnelmaa ja suosittelen käymään The Apartment –liikkeessä SoHo:ssa, sekä menemään drinkille Paul’s Cocktail Loungeen. Uusi-Seelanti on jo vuosia ollut lähellä sydäntäni ja se on ehdottomasti minun happy place. Sielläpäin maailmaa maisemat ovat vertaansa vailla. Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan auton ja kiertämään omatoimisesti varsinkin eteläsaarta.

Muutan kesäksi Edinburghista takaisin Suomeen ja ensimmäistä kertaa Helsinkiin, mistä olen todella innoissani. Tarkoituksena on matkustaa jonkin verran, mutta kesän jälkeen kaikki suunnitelmat ovat auki.

Lue Hannan Hanna’s Journal-blogia  tästä.
Kuvat Hanna Kovanen
SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

SaveSave

One thought on “ Q&A: Hanna Kovanen

Leave a Reply

Your email address will not be published.