johannap-style-wise-daniela

Sunnuntailukemiseksi tyylisarjan toinen osa! Tällä kertaa utelin tyyliviisauksia mallina ja viestintätoimisto Milttonilla työskentelevältä ja mallintöitä tekevältä Daniela Keravuorelta, joka taitaa pelkistetyn skandityylin.

johanap-stylewise-daniela-toteme

TYYLI

Eniten käytetty asu?

Tällä hetkellä mieluisin asu on tiukka pitkähihainen poolo tai u-aukkoinen paita yhdistettynä mustiin tai vaaleansinisiin Levi´s 501 -farkkuihin, jotka jättävät nilkat paljaiksi. Kengiksi valitsen lenkkarit tai korolliset sukkabuutsit. Jotta asu ei olisi liian simppeli, asustan sen lempikaulakorullani ja poikaystävältä saaduilla kultasormuksilla.

Inspiraatio?

Ihailen räväköitä tyylejä ja fiilistelen uusia trendejä muotilehdistä ja netistä. Oma tyylini on silti todella hillitty. Haen inspiraatiota pariisittarilta, kuten Jeanne Damas, Thomsenin sisarukset ja Caroline de Maigret J’adore! Skandityylimuusista suosikkejani ovat Elin Kling, Pernille Teisbaek ja Hedvig Sagfjord Opshaug. New Yorkin uranaisista taas Leandra Medine, Eva Chen (kengät!) ja Emily Weiss.

Kaikki lähtee siitä, että on huolitellut olo.

Power-asu?

Kaikki lähtee siitä, että itsellä on hyvä ja huolitellut olo. Puhtaat hiukset, siistit kynnet, silitetyt vaatteet, kiillotellut kengät… Myös kunnon hikitreeni on must, jotta olo on voittamaton.

Vaatekriisin paikka?

Asukriisi iskee, jos en ole ehtinyt miettiä miltä yhdistelmä tuntuu ja näyttää päällä. Välillä kriisi ratkeaa vaihtamalla kengät, välillä taas lisäämällä huulipunaa.

Inspiroiduin tavaratalo Harrodsin Wardrobe Management -palvelusta, jonka mukaan valtaosa heidän asiakkaistaan käyttää ainoastaan 10 % omistamistaan vaatteista. Tunnistin tästä heti itseni. Minulla on kaapit täynnä aarteita, mutta silti käytän ainoastaan muutamaa vaatetta.  Siksi päätin leikkiä Harrodsin stailistia ja tehdä itselleni lookbookin käyttäen ainoastaan omia vaatteitani.

Sunnuntaiaamupäivä on täydellisin hetki asukokonaisuuksien suunnitteluun. Se myös jättää aikaa muille ajatuksille arkena. Tämän vinkin nappasin Barack Obamalta, joka käyttää ainoastaan harmaita ja sinisiä pukuja, jotta voi keskittyä tekemään tärkeämpiä päätöksiä kun sen, mitä pukisi aamulla päälle.

johannap-daniela-keravuori

Leikin pariisitarta ja yritän olla todella carefree hiusten laittamisen suhteen.

KAUNEUS

Tukkarutiini?

Olen ollut onnekas hiusteni kanssa. Ne ovat paksut ja hyväkuntoiset ja kasvavat todella nopeasti. Käyn kampaajalla viiden viikon välein freesaamassa ja tasoittamassa latvat. Pesen hiukset joka treenin jälkeen, jottei herkkä päänahkani kärsisi. Rutiinini on aika helppo: pesun ja hoitoaineen jälkeen vielä jätettävä hoitovaahto, muutama tippa arganöljyä ja sitten annan tukan kuivua luonnollisesti. Leikin pariisitarta ja yritän olla todella carefree hiusten laittamisen suhteen.

Luottotuoksu?

Olen käyttänyt samoja hajuvesiä jo vuosia. Jos kyseessä on date night poikaystävän kanssa, suihkutan Dolce & Gabbanan The One -tuoksua. Todellinen klisee!

Jos haluan tuntea itseni todella tyylikkääksi, valitsen Chanelin Coco Noirin. Arkipäivinä haluan tuoksua Viktor & Rolfin Flower Bombilta ja kesäiltoina Marc Jacobsin raikkaalta Rainilta. Kuusikymppisenä haluan ympärilleni vahvan Chanel N°5 tuoksupilven. Äitini tuoksuu tältä jopa pihatöissä. Très chic!

Tärkeimmät purkit?

En voisi elää ilman kookosöljyä, arganöljyä ja Bephantenin silmätippoja.

daniela-keravuori

Tällä hetkellä fanituksessa ovat ManRepellerin Leandra Medine ja Nasty Galin Sophia Amoruso. Molemmat ovat rakentaneet itselleen uran asiasta josta nauttivat.

TYÖ

Parasta työssäsi?

Mallintöitä ja viestintätoimiston työtäni yhdistää se, että jokainen päivä ja jokainen projekti ovat erilaisia. Tapaan työssäni ihania, inspiroivia ihmisiä, eikä minulle tule ikinä fiilistä, etten haluaisi mennä töihin. Suurin osa elämästä vietetään työpaikalla, joten on todella tärkeää että työ on kivaa ja kollegat ihania.

Uraneuvo?

Olen saanut vanhemmiltani paljon hyviä uravinkkejä. Niistä päivittäin mielessä ovat asenteeseen liittyvät neuvot ja se, että tekee kaikkein tylsimmät tai vaikeimmat duunit heti pois alta. Ikinä ei saa olla niin kiire, ettei ehdi kuuntelemaan ja auttamaan muita.

Ihailemani naiset?

Minua inspiroi uranaiset. Tällä hetkellä fanituksessa ovat ManRepellerin Leandra Medine ja Nasty Galin Sophia Amoruso. Molemmat ovat rakentaneet itselleen uran asiasta josta nauttivat. Kolmantena Instagramin muotikumppanuuksista vastaava Eva Chen, jonka ykkösvinkki on lainattu Nikelta, “Just do it!”.

Stressaan?

Olen kova stressaamaan, koska tuntuu etten ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisin. Stressin taltuttamiseen auttaa siivoaminen, juoksumatto, body attack ja hot jooga. To do -listat puhelimessa taas auttavat muistamaan mitä kaikkea halusinkaan tehdä.

johannap-style-wise-toteme

Infrapunasauna huoltaa liikunnasta  kipeitä lihaksia ja antaa 20 minuuttia aikaa olla ajattelematta mitään.

VAPAA-AIKA

Rentoudun?

Välillä on parasta istua peiton alla sohvalla ja syödä sipsejä ja jäätelöä. Olen koukussa reality-ohjelmiin ja The Real Houswives of New Yorkia katsellessa kaikki kiire unohtuu. Infrapunasauna huoltaa liikunnasta  kipeitä lihaksia ja antaa 20 minuuttia aikaa olla ajattelematta mitään.

Matkakohde?

Ihanin ja täydellisin matkakohde on Antibes, joka tuli tutuksi kun isäni asui Ranskassa. Se on ehdottomasti minun happy place ja haluan käydä siellä joka kesä. Plage de la Garoupen ranta on niin upea, samoin kuin luksusdinnerit Eden Rocissa, iltalenkit Boulevard de Baconilla ja tietysti Rivieran täydelliset naiset (the fashion!!), ja meri.

Ruoanlaitto on aina ollut asia, josta en pidä yhtään.

Keittiöbravuuri?

Ruoanlaitto on aina ollut asia, josta en pidä yhtään. Siksi päätin aikoinaan, että en vain tee ruokaa. Nyt olen onnistunut välttämään sitä jo neljä vuotta. Ei, ei, ei, inhoan!

Ravintola?

Antikokkaajalle MAT Iso-Roballa on arkipäivän pelastus. Muita suosikkeja ovat Richard McCormickin ravintolat sekä klassikkorafla Saslik. Sunnuntaiaamupäivät vietän mieluiten Lilla Robertissa brunssia nauttien.


Lisää tyyli-inspistä ja kadehdittavan upeita reissukuvia löydät Danielan Instagramista @danielaker. Jos juttusarjan ensimmäinen jäi lukematta, pääset kurkkaamaan sen tästä.

KUVAT: ANDREW TAYLOR JA DANIELA KERAVUORI.

SaveSave

SaveSave

6 thoughts on “ Q&A: Daniela Keravuori

Leave a Reply

Your email address will not be published.