Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Pernille Teisbaek, Elin Kling, Emma Elwin, Alicia Vikander, Irina Lakicevic… Iso osa lempparipukeutujistani on rennon ja ajattoman tyylin omaavia skandivaikuttajia. Pidän monikäyttöisistä perusvaatteista, farkusta, paksuista neuleista ja isoista takeista, jonka vuoksi myös monet suosikkimerkkini ovat ruotsalaisia tai tanskalaisia. Skandimerkit kun tuntuvat handlaavan modernit klassikot muita paremmin. Esimerkiksi Filippa K, Samsøe & Samsøe ja Ganni ovat hyviä esimerkkejä brändeistä, joiden valikoimasta löytyy aikaa kestäviä, näille leveysasteille sopivia vaatteita, joissa on kuitenkin otettu huomioon sen hetkiset trendit väreissä, leikkauksissa ja pienissä yksityiskohdissa.

Skandibrändit ovat myös verkkokauppa Zalandon fokuksessa tänä keväänä ja sainkin ihanan tilaisuuden päästä poimimaan suosikkituotteeni parhaillaan myynnissä olevasta valikoimasta. Samalla oli hauska huomata, kuinka laaja skandimerkkien portfolio Zalandolla nykyään on. Edellä mainittujen lisäksi kannattaa tutustua ainakin House of Dagmarin juhlavaatteisiin, By Malene Birgerin takkeihin ja Wood Woodin sporttisiin perusvaatteisiin.

Ensimmäiseksi testasin tanskalaisen Custommaden pyjamapukua, joka muuntautuu ihanasta kotiasusta kaupunkikelpoiseksi huulipunan ja korkkareitten avulla. Osaset toimivat myös erikseen: pyjamapaitaa voi kohdella kuin mitä tahansa kauluspaitaa ja vajaamittaiset, väljät housut ovat ihanteellinen matkustusvaate, kun ne parittaa nahkatakin, neuleen ja nahkaslippersien kanssa. Perinteisestä yöppäristä puku eroaa materiaalin ja söpöjen vaaleanpunaisten terenauhojen ansiosta.

PAITA CUSTOMMADE
HOUSUT CUSTOMMADE
KENGÄT VAGABOND
KAIKKI ZALANDO


En muista omistaneeni farkkuminiä sitten lukion, mutta tänä keväänä se tuntuu pitkästä aikaa taas ajankohtaiselta. Tässä Dr. Denimin hameessa on aavistuksen pidempi takaosa, jonka ansiosta hame ei nouse liian ylhäälle istuttaessakaan. Säiden tästä vielä hieman lämmettyä tahtoisin testata hametta ison hupparin kaverina ysärityyliin. Tykästyin myös Bik Bok Never Denim -malliston pohjemittaiseen trenssiin, joka on ihanteellinen vaate alkukeväälle. Se ei pahastu pienestä vesisateesta, lämmittää tarpeeksi ja näyttää hyvältä minkä tahansa asun päällä. Klassikkotakki näyttää heti erilaiselta, kun se on kunnolla väljä ja kalukset ja vyö ovat tavallista kookkaampia.

HAME DR. DENIM
TAKKI BIK BOK NEVER DENIM
KENGÄT VAGABOND
KAIKKI ZALANDO.FI

Tutustu Zalandon skandimerkkien valikoimaan tästä.

One thought on “ Skandimerkkien parhaat

Leave a Reply

Your email address will not be published.