STYLE

Self-Portrait Bridal

selportrait
Tunnustus: omat häät ja niiden suunnittelu eivät ole koskaan kiinnostaneet minua sen suuremmin. Saatan joskus mennä naimisiin, mutta missään perinteisessä jättiseremoniassa en osaa itseäni kuvitella. Mutta jos nyt vaikka leikitään että olisin järjestämässä hääjuhlia tulevana suvena, valitsisin puvun hyvin todennäköisesti tästä Self-Portraitin u-p-e-a-s-t-a  bridal-mallistosta.

Itse asiassa ihastuin näihin pitsipukuihin siinä määrin, että oli pakko tulla pikaisesti vinkkaamaan kokoelmasta myös tänne. Eihän sitä koskaan tiedä, jos linjoilla nyt vaikka sattuisi olemaan joku häämekkoa etsivä, tuleva morsio. Malliston hinnatkaan eivät ole ihan sieltä ihan pahimmasta päästä, olisikohan olkaimettomat mekot olleet 500 puntaa ja kalleimmat, pitkähihaiset mekot 750. Koko valikoimaan pääsee tutustumaan tästä.

SP9-025W-11SP9-059-09SP9-059-08

SP9-059B-09SP9-059B-11SP9-061-10SP9-061-12

SP9-097-08

SP9-097-10

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland