coffee in bedMEKKO  & OTHER STORIES
KAULUSPAITA MONKI
SANDAALIT ADIDAS

Lomapäivät alkavat käydä vähiin ja jo huomenna lennetään takaisin remontin keskelle Suomeen. Joulu- ja tammikuu ovat olleet niin kiireisiä, että tällä matkalla isoin tavoite oli vain lomailla. Se on kuitenkin välillä tosi hankalaa, kun sattuu olemaan tyyppi jonka takaraivossa kolkuttelee jatkuvasti ajatus siitä ettei ole nähnyt ja tehnyt tarpeeksi.

Kotona Helsingissä meitä odottaa vielä parin viikon matkalaukkuelämä, koska lattiaremppa jonka piti tapahtua matkan aikana DID NOT HAPPEN. Siispä unelmieni vaalean lautalattian tilalla uudessa asunnossa on järkyttävä, muovimaton alta paljastunut liima-tasoite-kerros, jonka hiominen on osoittautunut painajaismaiseksi hommaksi. Pieni takapakki kuulu jokaiseen remonttiin, mutta tätä en kyllä osannut ennakoida. Ei siis auta muu, kuin etsiä siedettävän näköinen parkettilattia ja vähän äkkiä. Näköhavaintoja moisista?

3 thoughts on Matkalaukku-elämää ”

  1. Susanna Vento instagrammasi vastikään kuvan, jossa näkyi Timberwisen kaunis lehtikuusiparketti. Se oli hyvin vaalea ja näytti lautalattialta. Kyseessä on ilmeisesti heidän uutuussävy lehtikuuselle.

    1. Kävin katsomassa ja näytti ihan superhyvältä! Lattian kanssa kävi kuitenkin onnekkaasti niin, että löysimme tekijän joka saa alkuperäisen lautalattian pelastettua.

  2. Susanna Vento julkaisi IG:ssä vastikään kuvan, jossa oli Timberwisen kaunis parketti. Kyseessä oli hyvin vaalea lautalattiaa muistuttava lehtikuusiparketti. Ilmeisesti heidän uutuussävy. Kannattaa tsekata, olisiko se mieluinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.