OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset
TRAVEL

Matkalaukku-elämää

coffee in bedMEKKO  & OTHER STORIES
KAULUSPAITA MONKI
SANDAALIT ADIDAS

Lomapäivät alkavat käydä vähiin ja jo huomenna lennetään takaisin remontin keskelle Suomeen. Joulu- ja tammikuu ovat olleet niin kiireisiä, että tällä matkalla isoin tavoite oli vain lomailla. Se on kuitenkin välillä tosi hankalaa, kun sattuu olemaan tyyppi jonka takaraivossa kolkuttelee jatkuvasti ajatus siitä ettei ole nähnyt ja tehnyt tarpeeksi. ”Se ja se ja se paikka jäi näkemättä!”. No, ehtii sitä onneksi myöhemminkin.

Kotona Helsingissä meitä odottaa vielä parin viikon matkalaukkuelämä, koska lattiaremppa jonka piti tapahtua matkan aikana DID NOT HAPPEN. Siispä unelmieni vaalean lautalattian tilalla uudessa asunnossa on järkyttävä, muovimaton alta paljastunut liima-tasoite-kerros, jonka hiominen on osoittautunut painajaismaiseksi hommaksi. Pieni takapakki kuulu jokaiseen remonttiin, mutta tätä en kyllä osannut ennakoida. Ei kai tässä kuitenkaan auta muu, kuin etsiä siedettävän näköinen parkettilattia ja vähän äkkiä. Näköhavaintoja moisista?

POSTAUS SISÄLTÄÄ KAUPALLISIA LINKKEJÄ.

Share

3 Comments

 • Sanna 2.2.2017 at 15:32

  Susanna Vento instagrammasi vastikään kuvan, jossa näkyi Timberwisen kaunis lehtikuusiparketti. Se oli hyvin vaalea ja näytti lautalattialta. Kyseessä on ilmeisesti heidän uutuussävy lehtikuuselle.

  Reply
  • Johanna P. 10.2.2017 at 10:59

   Kävin katsomassa ja näytti ihan superhyvältä! Lattian kanssa kävi kuitenkin onnekkaasti niin, että löysimme tekijän joka saa alkuperäisen lautalattian pelastettua.

   Reply
 • Sanna 2.2.2017 at 15:34

  Susanna Vento julkaisi IG:ssä vastikään kuvan, jossa oli Timberwisen kaunis parketti. Kyseessä oli hyvin vaalea lautalattiaa muistuttava lehtikuusiparketti. Ilmeisesti heidän uutuussävy. Kannattaa tsekata, olisiko se mieluinen.

  Reply
 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland