MEKKO & OTHER STORIES
KENGÄT & OTHER STORIES
LAUKKU CÉLINE

Pahoittelut aavistuksen takkuilevasta päivitystahdista, olen yrittänyt ottaa kaiken ilon irti näistä harvinaisista aurinkopäivistä ja pitänyt läppäriä mahdollisimman paljon kiinni. Nyt se sitten kostautuu kamalilla käynnistymisvaikeuksilla (lähinnä itselläni, mutta läppärikin käy kieltämättä aika hitaalla).

Käynnistymisvaikeuksissa auttaa yleensä se, että suunnittelee tulevan viikon tosi realistisesti ja selkeästi, ja tekee pari roikkumaan jäänyttä, nopeaa pikkuhommaa heti pois alta. Se auttaa hahmottamaan omaa ajankäyttöä ja vätysfiilis kukistuu tehokkaasti, kun saa yliviivattua pari asiaa tehtävälistalta (tähän on muuten olemassa tosi hyvä appi nimeltä Swipes!).

Toinen takkuilevia aamuja helpottava asia on tietysti valmiiksi silitetty luottovaate, jota ei tarvitse erikseen mallailla peilin edessä. Hyviä kesävaihtoehtoja ovat kaikki hihalliset haalarit ja midimittaiset paitamekot, jotka toimivat kaikissa tilanteissa ja kaikenlaisten kenkien kaverina. Omani, tomaatinpunainen & Other Storiesin paitamekko on 100 % puuvillaa ja niin tehokkaan värinen, että sen on pakko vaikuttaa myös omaan työtehoon, eikö?

Sisältää kaupallisia linkkejä.

4 thoughts on “ Maanantaimekko ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.