OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BEAUTY

Syyskuun lempituote: SP Luxeoil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käyttänyt LuxeOil -tuoteperheen hiuksiin jätettävää hoitoainetta puolisen vuotta ja pitänyt sitä ihan ookoo tuotteena, mutta kun muun muassa Costumeen, Oliviaan ja Elleen kauneutta tuottanut Riikka Väänänen hehkutti sarjan sampoota, oli ihan pakko hankkia myös se kokeiluun. Ja oikeassahan Riikka oli – huippu mikä huippu.

En ole todellakaan mikään hiusguru, mutta tähän tuotteeseen aidosti tykästyin. Pesun jälkeen tukasta tulee helposti kammattava, kevyt ja ihanan sileä, mutta kuitenkin aavistuksen karkea. Ei siis ollenkaan sellainen ylihoidettu, liukas hiirenhäntä, johon joutuu suihkuttamaan järjettömät määrät suolasuihketta ja kuivasampoota, jotta pehkoon saa edes jonkinlaista tekstuuria.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland