Kaupallinen yhteistyö: Nespresso

Espresso Essenza Mini Vasta kun on elänyt kuukauden minimaalisella tavaramäärällä ilman keittiötä, osaa kunnolla erottaa muka-tärkeät tavarat elintärkeistä. En ole osannut ikävöidä pahviversiota kummempaa astiastoa, mikroaaltouunia tai edes ruokapöytää, mutta pieni ja helppokäyttöinen kahvikone, jolla voi hurauttaa kriittisen tärkeät aamukahvit missä tahansa, on noussut aivan uuteen arvoonsa. Harva arkinen asia nimittäin tuntuu yhtä ankealta, kuin se, että joutuu hakemaan lähikiskan huonoa noutokahvia heti herättyään.

Kahvikonevalmistajien ykkönen, Nespresso, lanseerasi juuri kaikkien aikojen pienimmän kahvikoneensa, Essenza Minin, joka on niin kevyt ja pieni, että sitä on vaivatonta liikuttaa sinne, mistä nyt remontin keskellä milloinkin sattuu löytämään toimivan pistorasian. Vain tilkka vettä, kahvikapseli ja yksi napin painallus, ja remppakämppä muuttuu ainakin hetkellisesti laatukahvilaksi.

Koska olen meidän perheen ainoa kahvin juoja, enkä yleensä juo pakollisen aamukahvin lisäksi kuin ehkä jälkiruoka cappuccinon, tuntuu kuppi kerrallaan annosteleva kone perustellulta, jopa kaikista fiksuimmalta vaihtoehdolta. Isolla kahvinkeittimellä kun ei koskaan onnistu keittämään vain yhtä kupillista ja haluan juoda vain tosi hyvää kahvia. Lisäksi tavallinen kahvipaketti suositellaan käytettäväksi parin viikon sisään sen avaamisesta, eikä tämä ei ikinä toteutuisi meillä. Kierrätettäviin alumiinikapseleihin pakattuna aromit säilyvät tuoreena vuoden ja kahvi on aina tasalaatuista. Ja onhan tämä laite nyt tosi paljon sirompi ja kauniimpi näky avokeittiön pöytätasolla, kuin perinteiset isot keittimet. Värivaihtoehtojakin löytyy valkoisesta, mustasta ja harmaasta aina punaiseen.

Nyt myös joku onnekas teistä pääsee testaamaan Nespresson Essenza Mini -uutuuslaitetta. Osallistut arvontaan näin:

Kommentoi tätä postausta ja osallistut samalla Nespresso Essenza Mini -kahvikoneen arvontaan (arvo 99 e). Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla sinuun yhteydessä mikäli voitto sattuu kohdalle. Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Espresso Essenza Mini

Espresso Essenza Mini

Espresso Essenza Mini

Espresso Essenza Mini

Edit: Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


ARVONNAN SÄÄNNÖT: Kaikki postaukseen tulleet kommentit osallistuvat arvontaan. Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä mikäli voitto osuu kohdalle. Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Voittaja arvotaan sunnuntaina 9.4. klo 15.00. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 10 päivän kuluessa yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Kilpailun palkinnon tarjoaa Nespresso.


114 thoughts on “ Helpompien aamujen puolesta (+ arvonta)

 1. Onpa nätti ja siro laite. Tällä hetkellä kotona on vain suodatinkeitin, mutta tuo olisi hyvä vaihtoehto, kun useimmiten haluan vain sen yhden kupin.

 2. Mutteripannulla vuosikausia keittäneenä olen jo valmis nopeampiin/helpompiin arkiaamuihin

 3. Onpas kaunis kahvikone! Juuri meilläkin kahvinjuonti on satunnaisempaa joten isolle keittimelle ei ole tarvetta.

 4. Ompas tyylikäs ja hauskasti aseteltu nuo kapselit riviin! Sopisi mainiosti meidän minikeittiöön 🙂

 5. Tää olis just täydellinen aamujen pelastaja:) Itsekin oon ainut kahvinjuoja meillä ja normaali kahvinkeitin tästä syystä vähän epäkäytännöllinen.

 6. kerrankin nätti kahvinkeitin! Ja suuri plussa sirosta ulkomuodosta! Meidän nykyinen muistuttaa kokonsa ja tyylinsä vuoksi lähinnä avaruusalusta

 7. Tähän saakka olen keittänyt aamukahvini ulkona nuotiossa, joten kone helpottaisi kiireisiä aamujani.

 8. Tää sopis mullekin, kun juon kahvia harvakseltaan. Vieraille olis myös kivempi tarjota tuoretta kahvia eikä kaivella sitä viikkokausia auki ollutta kahvipakettia hieman nolostellen kaapin perältä 🙂

 9. Mukana arvonnassa! Helpottaisi (ja rahaa säästyisi) miekkosen arkea, kun kotitoimistolta ei tarvisi aina lähteä hakemaan kahvia aamuisin! Meilläkin muuton takia vanha kahvinkeitin hävitetty eikä uutta olla vielä raaskittu hankkia. 🙂

 10. Vielä en ole päässyt näitä kovin suosittuja kahveja maistamaan, mielenkiinnolla odotan jos arpaonni suosii tällä kerralla!

  Aurinkoista ja kahvintuoksuista alkavaa kevättä 🙂

 11. Ihana design! Olisi upea tulevaan omaan kämppään, minimalistinen mutta kaunis ja saisi juuri sitä hyvää kahvia suodatin kahvin sijaan! <3

 12. Onpas kaunis! Kahvikone voisi olla fiksuin ratkaisu meillekin kun usein nautin aamukahvini yksin.

 13. Mukana! Kertakaikkisen tyylikäs kahvikone, minulle kelpaisi kyllä, ei tarvitse piilotella tuota yksilöä 🙂

 14. Näyttää kivalta ja kuulostaa ihanan helpolta. Tällä hetkellä opiskelijakämpässä kahvi keitetään mutteripannulla, siinä on toki tunnelmansa, mutta tuo vaikuttaa silti niin kovin näppärältä pannuun verrattuna. Nyt tulee keiteltyä pannulla se kolme kuppia espressoa yhtä ihmistä varten. Usein ylimääräiset kahvit menee hukkaan kun ei aamulla ehdi juoda kuin yhden kahvin.

 15. Oi, kuinka yksinkertaisen kaunis kahvikone! Välillä tuntuu, että kaikki kahvinkeittimet/koneet ovat niin raskaita ja massiivisia. Tämä olisi täydellinen, mukana!

 16. Onnistuit hienosti kuvaamaan sen miten pienet asiat ovat tärkeitä ja kuvat täydensivät tunnelman.

 17. Voi miten tyylikäs! Ja juuri täydellisen kokoinen yksiön keittiöön! Toivottavasti onnetar saapuu oikeaan osoitteseen 🙂

 18. Meillä juodaan myös vaan muutama kuppi päivässä maksimissaan joten tämä sopis just täydellidesti.

 19. Nää harmaasävyiset kuvat tuolta uudesta kodista on niiin kauniita! Oon tutustunut tohon kahvinkeittimeen Hollannissa yhessä hotellissa ja vitsit, että oli kätevä. Juurikin se tasalaatuisuus, sopiva valmistusmäärä ja helppous herätti haaveet omasta vastaavanlaisesta.

 20. Olen kerran saanut juoda tämän söpön keittimen kahvia ja todella hyvää oli.

 21. Ei vitsi, olisi kyllä todella kätevä opiskelijakämpässä, missä ylimääräistä pöytätilaa ei ole ihan loputtomiin 😀 Mukana arvonnassa!

 22. Mukana ollaan! Ihania kuvia, kuten aina! Sun blogi on kyllä aina yhtä inspiroiva ja yksi ihan lemppareista 🙂

 23. Juuri Saksasta Suomeen palanneena herkullinen kahvi houkuttelisi kovasti! Pian muutto uuteen asuntoon, jonne tämä kone sopisi mainiosti. Ja olen myös perheen ainoa kahvinjuoja, mutta keitän kahvia aina liikaa ja harmittaa kaataa hyvää kahvia pois..

 24. Oi, ihana Nespresso! Blogisi on mahtava, täältä saa lyömättömiä vinkkejä joka lähtöön 🙂

 25. Itsekin juon vain Nespresson kahveja kotona! Uusi ja etenkin pienempi kone tekisi terää!

 26. Onpa ihanan pieni ja nätti! Ostan tämän itse, mikäli onni ei osu kohdalle.

  P.S. Kiitos tosi inspiroivasta blogista!

 27. Olen vastikään innostunut kahvinjuonnista (varsinkin erilaisten makukahvien) ja itseasiassa opiskelijaboksistani puuttuu vielä kahvinkeitin. Kahvit olen tehnyt “sinkkukahvi”-menetelmällä eli kaadan keitetyn veden suodattimen läpi kuppiin. Tää kyseinen kone kuullostaa täydelliseltä nopeuttamaan etenkin aamukahveilua.
  Joten voin sanoa että arvonnassa todellakin mukana! 😀

 28. Olen hyvän kahvin rakastaja. Ainoa kahvintekovälineeni on ihana mutteripannuni, jolla saa tehtyä erinomaista kahvia. Urakka on kuitenkin kova, kun aamuisin käsijauhaan pavut myllyssä, esilämmitän veden ja laitan maidon kattilaan lämpiämään. Kouluaamut olisivat paljon helpompia jos saisin kahvin nautittua huolettomammin, siksi Nespresson kahvikone olisi huippu!

 29. Ooh, juuri tätä tarvitsisin! Nätti ja näppäränkokoinen, mahtuu myös pienempään keittiöön.

 30. Kotona onkin meillä Nespresson Latissima masiina, mutta jos onni suo ja voitto osuu kohdalle, kiikuttaisin tämän kyllä mökille Halmesaareen. Voisin siellä ollessa helposti nauttia päivittäisen laadukkaan cappuccino-annokseni. =)

 31. mukana arvonnassa!! ei ole ollut varaa hyvään kahvinkeittimee, olis superkätevä 🙂

 32. Mukana! Toi olisi täydellinen yllätys miehelleni duuniin. Siellä on ilmeisesti vain kamalaa automaattitavaraa tarjolla, ja Nespresso olisi paljon jättimäistä termospulloa kätevämpi arjen parannus. 😉

 33. Oi tästä yllätys äidille, joka palaa loppuviikosta isosta leikkauksesta! Ihanan tunnelmallisia kuvia jälleen 🙂

 34. Mukana! Samaistun vahvasti tuohon haluusi juoda vain tosi hyvää kahvia. Tähän itsekin pyrin, olisi ihanaa omistaa tuo kahvikone!

 35. Mää rakastan Lattea! Ei voi kuin haaveilla, että saisin tehtyä sitä myös kotona, laite kyllä kruunaisi viikonlopun aamupalahetket 🙂

 36. Mukana arvonnassa! Yksineläjälle tuollainen kahvikone olisi unelma. Olen vierastanut näitä aiemmin juuri sen takia, kun olen miettinyt laitteen ja kahvikapseleiden ekologisuutta. Löysin nyt kuitenkin googlettamalla luomukapseleita, jotka ovat yhteensopivia näiden kanssa! Kätevästi vielä hyvä omatuntokin kupposesta 🙂 Kahvikoneen kaunis design plussaa.

 37. Aivan ihanan simppeli ja siro keitin! Oispa siistiä jos arpaonni suosisi juuri minua:)

 38. Vuosia vanha kapselikeitin on pelastanut minuuttiaikataulutetut aamuni ja taannut hyvän kahvin saannin kiireestä huolimatta. Todella kivannäköinen on tämä minikokoinen, kun nyt vertaan vanhaan keittimeeni!

 39. Näyttääpä kauniille ja linjakkaalle kahvikoneelle, sellaiselle minkä haluaa pitää esillä. Mukana arvonnassa siis ihan ehdottomasti.

 40. Mukaan minäkin. Yksinelävälle pienen keittiön emännälle ihan täydellinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.