Instagram-poimintoja viime päiviltä:

& Other Storiesilta saatu satulalaukku on viihtynyt olkapäällä viime viikot. Pelkistetty malli ja krokokuosi tekevät siitä ajattoman ja helpon yhdisteltävän. Parasta on kuitenkin se, että kuvioitu nahka kestää vähän rajumpaakin käyttöä. Sen voi surutta laskea maahan, eikä laukku hermostu vaikka se kastuisi rannalla.

– Olemme majailleet viime päivät Asira Boutique Hotelissa Hua Hinissä. Pikkukaupungissa ei ole juuri nähtävää / tekemistä ja SE ON IHANAA. Huoneemme isolla terassilla on muhkea aurinkolounge, jossa on tullut vietettyä suurin osa ajasta. Huomenna loma jatkuu Bangkokissa, jossa meininki onkin sitten vähän vähemmän uninen.

– Thai-ruokaa ja auringonlaskuja. Tässä lähistöllä paras paikka drinkeille ja pinkin taivaan tuijottelulle on Oceanside Putarhacsa.

– Loman tärkeimmät: ATP Atelierin nahkasandaalit, Asoksen uimapuku, Triwan aurinkolasit ja kirja. Lukuvuorossa juuri nyt Phoebe Robinsonin You can’t touch my hair and other things I still have to explain.

SaveSaveSaveSave

4 thoughts on “ #Latergram ”

  1. Moikka!

    Pakko kyllä sanoa, että sun kuvista saa niin erilaisen fiiliksen HuaHinista. Pikkukaupungissa ei juuri nähtävää? Meillä on ollut kämppä tosiaan Hua Hinissa 9 vuotta ja sun kuvista en ollut tunnistaa meidän rakasta lomapaikkaa. Hua Hinissa on aivan valtavasti nähtävää ja tekemistä, mutta toki ymmärrän jos haluatte vain levätä ja chillata. Jos joku tyyppi lähtisi nyt sun kuvien (tosi kauniita kyllä) perusteella Hua Hiniin, niin varmaan pettyisi, koska Hua Hin on täynnä niin paikallista menoa, markkinoita jne. Vitsit olisitte käyneet herkuttelemasSa CICADA markkinoilla tai kokeilemassa wake bordingia. Myös thai boxing matsi on aivan mahtava kokemus. Oon kyllä ihaillut sun kuvia ja ihmetellyt miksi mun kuvat ei koskaan näytä samalta, mutta niillä voi myös antaa tosi erilaisen kuvan. Ite tykkään kans niin paljon pikallisesta menosta ?

    1. No joo, tokihan täällä on myös tekemistä löytyy jos sitä etsii, mutta me olemme nimenomaan yrittäneet ottaa nämä pari päivää vain mahdollisimman iisisti ja yritetty pysytellä poissa ruuhkaisimmilta eläkeläisrannoilta ja turistikaduilta. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö tykättäisi paikallisesta menosta – ennemminkin ettei tykätä pahimmasta turistimenosta… Ja tuolla Cicadassa ja night marketeilla ollaan itse asiassa käytykin täällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.