KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: TIIMA WATCHES

POOLO UNIQLO
FARKUT & OTHER STORIES
KENGÄT MANOLO BLAHNIK
KELLO TIIMA WATCHES

Oletteko törmänneet Tiima Watches -kellomerkkiin? Kyseessä on kotimainen, skandinaavisen pelkistettyihin rannekelloihin erikoistunut brändi, joka lanseerattiin viime viikolla. Brändin erikoisuutena on se, että kaikki kellot ovat unisex-malleja ja kellon tyyliä voi muunnella ranneketta vaihtamalla. Myös hinnat ovat hyvin kohtuulliset: kaikki kellot maksavat 129 euroa. Hyvä idea siis vaikka joululahjahankintojen kanssa painiskelevalle – kellot tulevat vieläpä valmiiksi nätissä lahjapakkauksessa.

Mallistoon kuuluu tällä hetkellä neljä erilaista mallia ja valikoimaa pyritään jatkossa kehittämään kysynnän ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Oma suosikkini on tämä mesh-rannekkeinen, kultainen Lygne-malli, joka on makuuni sopivan eleetön, mutta kuitenkin hienostunut. Metalliranneke sopii yhtälailla rentojen neuleiden, kuin juhlavaatteidenkin kanssa ja pidän siitä, että kellotaulun logo on maltettu pitää vähäeleisenä.

Lanseerauksen kunniaksi saan arpoa kellon myös yhdelle teistä. Osallistu kisaan näin:

Käy tutustumassa Tiiman mallistoon  täällä ja kerro kommenteissa, mikä kelloista on suosikkisi (malli & väri). Yksi onnekas voittaa lempikellonsa.

Edit: Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


ARVONNAN SÄÄNNÖT: Kaikki postaukseen tulleet kommentit osallistuvat arvontaan. Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä voiton sattuessa kohdalla. Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Voittaja arvotaan perjantaina 8.12. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 10 päivän kuluessa yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Good luck!! 


SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

130 thoughts on “ Lahjaksi aikaa ”

 1. Ehdoton suosikki on Lygne Nude, Väri: Natural white Materiaali: All Gold plated Stainless Steel. 🙂

 2. Aivan ihana mallisto ja nimi! Tiima, melkein kuin Tiina! Olen etsinyt muutaman vuoden perus rannekelloa, mutta en ole raaskinut vielä ostaa. Tästä mallistosta loisti yksi ehdottomasti muita kauniimmin, siljan-silver! Ihana kaunotar <3

 3. Fjergen Gold olis sitten varmaan mun, kun tapana on muutenkin aina valita vaihtoehdoista se musta 🙂

 4. Siljan Silver on upea. Olen kadottanut viime vuosina kaksi kelloistani ja tällä hetkellä olo on todella alaston. Tässä olisi ehdottomasti paras joululahja. Kolmas kerta toden sanoo?

 5. Kyllä tuo lygne gold iskee parhaiten, se on upea. Olen aina omistanut vain teräskelloja ja nahka tuntuu vieraalta.

 6. Siljan Silver on suosikki. Hyvä, että Suomestakin löytyy nyt skandikelloja myyvä yritys ??

 7. Oih! ??? Lygne mustana – hivelee minimalistin silmää, sanoisinko että hipoo täydellisyyttä ?

 8. Lygne gold ja Lygne black molemmat puhuttelevat kovasti – ehkäpä päätyisin goldiin 🙂

 9. Siljan Silver on raikas kaikessa minimalistisuudessaan ilman mitään swarowskeja tai muitaa krumeluureja. Just tällaisia kellojen pitäisi olla!

 10. Enare Black on suosikkini, yksinkertaisen kaunis malli. Toinen suosikkini on Siljan Black eli tummanpuhuvalla linjalla mennään!

 11. Siljan silver olisi mun valinta ja läheiselle joulupakettiin. Itseltäni kun jo saman tyylistä kelloa löytyy.

 12. Siljan silver olis mun valinta läheiselle joulupakettiin. Itseltäni jo saman tyylistä kelloa löytyy.

 13. Lygne – kulta

  Ihan mahtava kuulla kotimaisesta kellosta, olen pitkään haaveillut kellosta, mutta jotenkin nämä muut pinnalla olleet pelkistetyt kellonerkit ei ole saanut minua sykähtymään. Haluaisin aina ostaa kotimaista jos se silmääni miellyttää ja nyt löytyi löytö! <3

  Ps. Olen uusi lukijasi ja rakastan tyyliäsi

 14. Oi kuinka kaunis ja pisteet kotimaisuudesta! Ottaisin ehdottomasti tuon kultaisen Lygnen myös! ?

 15. Silmäni osuivat ehdottomasti heti Enare Silveriin. Kaunis ja ajaton yksilö, jota mielelläni kantaisin ranteessani. Pitää laittaa merkki muistiin.

 16. Oi, ihanaa, kun suomalaiset luottaa itseensä ja pystyyn pystyyn uusia yrityksiä. Minun silmääni viehättää Fjergen Gold.

 17. Lygne Gold myös minun lempparini, siitä myös musta ja ruskea ovat kauniita.
  Mahtavaa, että vinkkasit tästä merkistä, olen kaivannut kaunista kelloa jo hetken.

 18. Vau, olipa tosi nättejä. En olekaan kuullut tuollaisesta merkistä. Kello on ollut jo pitkään haaveissani joten voitto olisi unelma! Lygne black tai gold olisi kaikista kauneimmat.

 19. Lygne Gold ?✨?
  Oli kyllä vaikea valinta! Täytyy varmaan ostaa vaikkei arpaonnikaan suosisi. Kaunista ja suomalaista! ?

 20. Lygne Gold miellyttää eniten; hopeinen kello on jo ja nahkaranneka tuntuu liian tuhdilta. Onpa kaunis mallisto!

 21. Fjergen Gold on aivan ihana, nopeasti nämä näinkin tuolla my o my joulukaupassa, aivan ihana, sopisi täydellisesti oman musta-teräskellon pariksi, kiitos kun nostit nämä esille!

 22. Ehdottomasti tämä sama mesh-rannekeinen, kultainen Lygne! Se täydellinen simppeli kello ollut etsinnässä tovin ja tämä täyttäisi aikalailla kaikki kriteerit listallani! <3

 23. Yksinkertaisen kauniita ovat! Lygne nuden kaltainen kello on ollut jo pidempään hankintalistalla.

 24. Oli aika monta ihanaa kelloa mistä valita! Ykköseksi nousi kuitenkin kaunis Siljan värissä Silver. Se sopisi täydellisesti kelloksi toimistolle 🙂

 25. Onneksi en ostanut himoamaani Cluse-kelloa, sen syrjäyttää nyt ostoslistalta Tiima! Tuo Fjergen Gold – vau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.