OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LIFESTYLE

Kuulumisia kotoa

Hei, 2018!

En tehnyt uudenvuodenlupauksia, mutta starttasin vuoden silti aika kliseisesti detoxilla, vuosikalenterin luonnostelulla ja vaatekaappien järjestelyllä. Aikaisemmista vuosista viisastuneena olen myös varaillut lomamatkoja jo hyvissä ajoin etukäteen. Se säästää hermojen lisäksi aika paljon rahaa, ja on kivaa, että kalenterissa on jotain mitä odottaa. Viime vuonna jätimme kesälomareissun varaamisen ihan viime tinkaan ja se oli kamalaa: minnekään ei mahtunut ja hinnat olivat triplaantuneet. Tätä ei enää uudestaa, kiitos.

Myös kotona on taas tapahtunut: löysin pyöreän ruokapöydän ympärille kivasti asettuvat tuolit sattumalta Fasaani Antikista pari päivää ennen joulua, ja myös pitkään vireillä ollut matto-projekti saatiin päätökseen (tosin näitä kuvia ottaessa se oli vielä toimitusvaiheessa). Meillä oli jouluna myös ihka ensimmäinen, aito joulukuusi. Piilotin sen ruman metallijalan Elloksen punoskoriin ja ripustin oksille paperikoristeita.

 

 

 

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Winter sun
  • Saturday, my favorite 🥂
  • Skirt weather ⛄️#samsoedarling
  • Kitchen chairs - finally! @fasaaniantik = love❣️
  • Can someone please invite me to a winter wedding so I can wear this again (...and because wedding parties are the best parties) 💌