LIFESTYLE

Koti-inspis

Uuden asuntomme remppa on siinä vaiheessa, että suunnilleen kaikki mahdollinen on revitty irti ja purettu osiin. Sisustamaan ei siis päästä vielä hetkeen, mutta ideoita kyllä piisaa (ehkä liiaksikin). Näistä olen kuitenkin jo aika varma:

– Pyöreä ruokapöytä on fiksuin malli kapeaan, eteisen, keittiön ja olohuoneen yhdistävään tilaan. Pöydän päälle haluaisin jonkun modernin valaisimen, kuten tämän Franklin Chandelierin.

– Kylpyhuone on juuri rempattu linjasaneerauksen yhteydessä. Valitut materiaalit ovat tosi basic-osastoa, mutta niiden uusiminen ei tunnu kovin järkevältä, saati sitten halvalta puuhalta. Onneksi neutraalia tilaa voi päivittää pikkujutuilla, kuten pyöreällä peilillä, pyyheillä ja valaisimilla.

– Keittiössä kiinnostaa yksinkertaisuus ja yläkaapittomuus. Ongelmia aiheuttaa kuitenkin keittiön hankala koko (vanha alkovi), johon standardirungot eivät oikein asetu. Koska myös pyykinpesukone halutaan sijoittaa keittiöön, on jonkinlaiset yläkaapit todennäköisesti pakko hankkia, jotta kaikki kattilat, lautaset ja muut kipot saadaan piiloon. Kuvassa näkyvä Weekday carnival -blogin Riikan keittiö on i-h-a-n-a!

– Kiitos Pinterestissä vietettyjen tuntien, olen saanut päähänpinttymän yöpöydän päällä roikkuvasta valaisimesta. Söpö puujakkara on Zara Homen alepuolelta.

– Stylizimo -sisustusblogista bongatun hyllysysteemin tahtoisin kopioida ihan sellaisenaan. Puolta pienempi versio istuisi näppärästi makuuhuoneen syvennykseen.

– Maaliosastolla taas kiinnostaa kaikki muu paitsi kokovalkoinen, jota olen saanut tässä nykyisessä asunnossa katsella ihan tarpeeksi pitkään. Sävytetyt harmaat, mudanvihreät ja jopa ihan tummat siniset sopivat vanhan talon henkeen.

Lisää koti-inspistä Pinterestin puolella, klik!

KUVAT: WEEKDAY CARNIVAL, PINTEREST, TIKKURILA, ZARA HOME.

Share

2 Comments

 • Amanda 4.1.2017 at 19:37

  Aai vitsi, tykkään sun silmästä! Siis kaikelle tällaselle. Oli kyse tyylistä, vaatteiden yhdistelemisestä tai sisustamisesta. Sä jotenkin aina onnistut ärsyttävän hyvin.

  Reply
  • Johanna P. 5.1.2017 at 08:54

   Voi kiitos! <3

   Reply

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Instagram @johannapiispa

  • Ideal Sunday situation 🥞☕️ (too bad this is #latergram)
  • A few Fridays ago: tourist stuff & sunshine in Rome 🍦🍝
  • Bling it on✨
  • Throwback to the time when we didn’t need wellies and puffer jackets to go outside ☃️
  • It’s begining to look a lot like pre-christmas party ✨