OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LIFESTYLE

Kodin paras paikka

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: IKEA

ikea grey bedroom

Olemme asuneet uudessa kodissa nyt muutaman viikon. Vaikka täällä ei ole vielä läheskään valmista ja keskeneräinen keittiö ja loputtomat pahvilaatikkopinot välillä tuskastuttavat, on yksi asia pitänyt järjissään: remonttivapaaksi alueeksi julistettu makkari.

Halusin tehdä makuuhuoneesta rauhallisen pesän, jossa olisi mahdollisimman vähän mitään sälää. Vain seinän mittainen vaatekaappi, muutama kasvi ja iso muhkea sänky. Hankimme uuden runkopatjan ja petarin noin vuosi sitten, kun vanhaan alkoi muodostua ikävä kuoppa josta notkoselkäni ei pitänyt alkuunkaan. Huonon patjan takia heräsin usein toinen käsi puutuneena. Päädyimme tuolloin ystävien suosituksesta ja kuluttajatestien vakuuttamina IKEA:n HÖVÅG-joustinpatjaan ja jämäkkään TAFJORD-petariin, joihin olemme olleet tosi tyytyväisiä. Näin jälkiviisaana tosin ihmettelen miten emme tehneet tätä hankintaa jo aikaisemmin. En ihan äkkiseltään keksi fiksumpaa sijoitusta, kuin hyvä sänky. Jos olet pohtinut uuden sängyn hankkimista, niin nyt on hyvä hetki toimia: IKEA-tavarataloissa vietetään parhaillaan makuuhuoneviikkoja ja myös esimerkiksi tämä meidän joustinpatjamme on -15 % alennuksessa.

ikea grey bedroom

Suhtauduin muuton aikana kaikkiin tavaroihin raivopäisellä KonMari-asenteella ja myös jokainen muhkurainen tyyny ja kulahtanut pussilakana lähtivät kiertoon. Niiden tilalle halusin kuohkeat tyynyt ja nätit vuodevaatteet, joita ei tarvitsisi piilotella päiväpeiton alla. Aloitin tyynyistä: Nukun aina kahdella tyynyllä ja olen niiden suhteen tosi kranttu. Tyynyn pitää olla pehmeä ja täytteen tekokuitua. Näin ei ehkä kuuluisi sanoa, mutta hotellien isot, kiinteät untuvatyynyt ovat minusta aivan kamalia. Siksi päädyinkin IKEA:n  HYLLE-tyynyihin, jotka on helppo pestä kuudessakympissä ja tavallista vähemmän täytettä sisältävä, pehmeä versio on juuri täydellinen nirsolle niskalleni. (Ällö fakta:
vanha, pesemätön tyyny kerää vuodessa noin kilon rasvaa ja hikeä – pesu 60 asteessa siis todella kannattaa.) Koska tykkään lukea ja katsoa sarjoja läppäriltä sängyssä, hankin niiden lisäksi myös pari ÄRENPRIS-sarjan jättityynyä.

Petauksen näkyvimmäksi osaksi, eli pussilakanoiksi valitsin ÄNGSLILJA-sarjan pehmeät puuvillalakat. Niissä on kaunis harmaan sävy, joka sopii täydellisesti myös seinien väriin. Asfaltin harmaan kaveriksi valitsin pari astetta tummemmat ULLVIDE-tyynynpäälliset ja GÄSPA-sarjan kätevän, muotoonommellun lakanan.

Makuuhuoneesta puuttuu vielä sata ja yksi pienempää asiaa, mutta ainakin se kaikkein tärkein on nyt kunnossa. Täältä ei malttaisi nousta ollenkaan!
ikea grey bedroomikea grey bedroom

Käytetyt tuotteet:

ÄRENPRIS-tyyny
HYLLE-tyyny
ÄNGSLILJA-pussilakana
SÖMNTUTA-tyynyliina
ULLVIDE-tyynyliina
GÄSPA-muotoonommeltu lakana
CACTACEAE-kasvi
STENBÄR-kori
EUPHORBIA-kasvi
RIBBA-kehys

IKEA-tavarataloissa vietetään makuuhuoneviikkoja 18.4.2017 saakka. Makuuhuoneviikkojen tarjoukset koskevat IKEA FAMILY -kanta-asiakkaita. Kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä maksutta Ikea.fissä.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • I’ve been using @beautylash_nordics Eyebrow Booster for 10 weeks straight and I’m happy to say that my brows have noticeably filled in and look much darker even without any makeup. More on the blog | sponsored #beautylasheffect
  • Dreaming of having a little staycation this weekend 💭
  • Be my Valentine...?
  • Long & loose
  • Valentine’s flowers for you