STYLE

Ne ikoniset ruudut

TAKKI BURBERRY, MERINOPOOLO UNIQLO, FARKUT WEEKDAY, RIIPUS 32.4.

New York on vintage-shoppailijan taivas. Kolusin Elisan vinkkaamana vain pari liikettä, mutta onnistuin tekemään aivan käsittämättömän hyviä löytöjä. Niistä yhtenä hyvänä esimerkkinä tämä Burberryn priimakuntoinen trenssi. Malli ei ole se kaikkein tunnistettavin kaksirivinapillinen ja polvimittainen preppy-klassikko: täyspitkässä, suoralinjaisessa puuvillatakissa on pyöreä hartialinja, raglanhihat ja pilkahdus ikonista ruutukuosia, jonka comeback-hehkutukselta ei ole voinut välttyä viikon takaisen  näytöksen  jäkeen. AW-malliston näytöskuvia katsellessa tuli mieleen myös edellinen kerta, kun Burberry-ruudut olivat muodissa. Miten tästäkin on jo 13 vuotta..?

 

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

SaveSave

Share

2 Comments

 • Tuuli 26.9.2017 at 12:29

  Vinkit jakoon täälläkin. 😉

  Reply
  • Johanna P. 27.9.2017 at 18:00

   En itse asiassa saa just nyt millään päähäni mikä sen liikkeen nimi oli, mistä tämän takin ostin, mutta ehdottomasti paras paikka vintage-shoppailijalle on Beacon’s Closet. Se on vähän kuin UFF, mutta iso osa valikoimasta on designer-vaatteita (joissa on siis myös uff-hinnat!!). Heillä on useampikin liike, mutta itse kävin West Villagessa ja Williamsburgissa. Williamsburgin liike on tosi iso, joten sinne kannattaa varata aikaa.

   Reply

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland