Tämä meidän valtavaksi paisunut asuntoremppamme alkaa viimein kääntyä voiton puolelle, mutta yksi asia askarruttaa edelleen. Nimittäin keittiö. Periaatteessa tiedän ihan tasan tarkkaan minkälaisen keittiön meille haluan, mutta huoneen koko (mini) ja jäljellä oleva remppabudjetti (tässä vaiheessa remppaa myös mini) hankaavat vastaan. Unelmieni keittiö olisi hengittävä, epä-keittiömäinen ja valoisa, olematta kuitenkaan liian trendikäs ja siloiteltu Pinterest-kyökki. Yläkaappeja ei olisi ollenkaan ja pöytälevynä olisi törkykallis kivitaso. Isoin ongelma kuitenkin lienee oma kyvyttömyyteni tehdä minkään sortin päätöksiä materiaalien suhteen. Soudan esimerkiksi tämän tason detaljien kanssa:

Tumman vai vaalean harmaat kaapinovet? Fiilis tänään: vaalea.
Mustat vai messinkiset metalliyksityiskohdat? Fiilis tänään: messinki.
Pöytätaso: miksi edulliset vaihtoehdot on susirumia ja hullun paksuja? Fiilis tänään: laitetaan siihen vaikka pahvi.
Allas: miten tiskiallas voi maksaa tonnin!! Fiilis tänään: no onneksi edes kylppäriin tulee vettä.

KUVAT: TRENDENSER, ROCKET ST GEORGE, TIKKURILA, COCOLAPINE BLOG.

10 thoughts on “ Keittiötuska ”

 1. Ah mutta tuollaisia päätöksiä on vaikea tehdä oli rajoitteita tai ei 🙂

  Satsaisin vetimiin ja hanaan – säästäisin altaassa ja tasossa (ne on niin iisi vaihtaa myöhemmin). Ja välitilan voi maalata, jos ei osaa heti päättää (tai jättää odottamaan tason vaihtoa).

  1. Joo! Ja vielä kun muut pinnat (seinät ja lattia) ovat keskeneräisiä, niin se kokonaisuuden hahmottaminen on tosi hankalaa. Mutta kiitos näistä vinkeistä, suunnilleen tähän lopputulokseen olen itsekin päätynyt 🙂 Kvikin touch -tasossa vaikuttaisi hinta, laatu ja ulkonäkö kohtaavan ihan suht ok!

 2. Hi! would be so happy if you would start to write an english translation to your posts 🙂

  1. Thank you for your feedback! I think I could add a shorter english translation in the future xx

 3. En tiedä millaista allasta olitte kelannut, mutta me tilattiin Suomessa yli tonnin maksava allas saksalaisesta verkkokaupasta (googlaa Reuter Shop) kolmanneksen hintaan. Niillä on tosi paljon isompi valikoimakin, kun mitä Suomen kaupoissa. 🙂

 4. Mihin vaihtoehtoihin päädyit jos saa kysyä? :)) itselläkin keittiöremppa alkamassa ja pohdiskelen lähes samoja juttuja! Vaikeita päätöksiä!

  1. Toki saa! Meille tulee Epoqin vaalean harmaa keittiö, Ikean koneet ja messinkiset vetimet (joita en ole vielä ehtinyt tilata, mutta meinaan tilata ne täältä: http://www.homeface.se).

   Keittiötä kootaan parhaillaan ja tasoa ei olla vielä tilattu, sillä keittiömyyjä suositteli, että mikäli kaapistot ja tason ottaa eri paikoista, kannattaa keittiö mitata vielä kasattuna, jotta osat matchaavat varmasti toisiinsa. Tsemppiä suunnitteluun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.