KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LUMENE

Suurin osa viime vuosien kiinnostavimmista kauneusinnovaatioista on lähtöisin Aasiasta. Niin myös supertrendikäs hoitovesi, jonka nimeen kosmetiikkagurut ympäri maailmaa nyt vannovat. Hoitovesi, eli essence, on ihonhoidostaan erityistarkkojen korealaisnaisten monivaiheisen kauneusrutiinin kulmakivi. Se ei ole kasvovesi tai seerumi, vaan hoitava tuote, joka täydentää ihon kosteusvarastoja, kuljettaa aktiiviaineita pintaa syvemmälle ja valmistelee ihoa muita hoitavia tuotteita varten.

Koska kosteutettu iho on minulle kaiken kauneudenhoidon perusta, olen sen suhteen tosi tarkka. Laiminlyönti näkyy ja tuntuu heti: kuiva iho vanhentaa ja tekee kalpeaksi, jonka vuoksi meikkiä tarvitaan tavallista enemmän. Kuivalle ja huonovointiselle iholle levitetty meikkikerros ei kuitenkaan ikinä näytä kovin raikkaalta tai kuulaalta. Talvea kohti mentäessä iho kaipaa erityisen paljon kosteutta, mutta sen voi olla vaikeaa ottaa tuhteja tuotteita vastaan. Mieti vaikka rutikuivaa tiskirättiä, joka ei aluksi meinaa millään imeä vettä itseensä. Nestemäisen hoitoveden tehtävänä onkin prepata iho vastaanottavaiseksi, jolloin kosteuttavat seerumit ja voiteet pääsevät imeytymään pintaa syvemmälle ja vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

LUMENE VALO HOITOVESI

 

Hoitoveden tehtävä on prepata iho vastaanottavaiseksi, jolloin kosteuttavat seerumit ja voiteet pääsevät imeytymään pintaa syvemmälle ja vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

LUMENE VALO HOITOVESI

Vaikka olen kiinnostunut korealaisesta ihonhoidosta ja Aasian uusimmista kauneusvillityksistä, kokeilin hoitovettä ensimmäisen kerran vasta nyt, kun Lumene toi markkinoille pohjoismaisen naisen tarpeisiin ja pohjolan haastavaan ilmastoon kehitetyn Valo Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion -hoitoveden. Se on sarjassamme tuotteita, joita et tiennyt tarvitsevasi ennen kuin kokeilet ja koukutut!

Hoitoveden kirkastava vaikutus perustuu marja- ja hedelmähappoihin, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Olen viimeisen puolen vuoden aikana hurahtanut luonnollisiin happokuorintoihin, jotka eivät kuluta ihoa samalla tavalla kuin mekaaniset kuorintarakeet, joita tulee helposti hangattua liian voimakkain ottein. Kotituotteiden happopitoisuudet ovat matalia, joten niitä voi käyttää vaikka joka päivä.

Valo-sarjan hoitoveden kosteuttavat ominaisuudet saadaan hyaluronihaposta ja koivun mahlasta, joka sisältää aminohappoja ja ihoa kosteuttavia sokereita. Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä, jonka on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita. Lisäksi hoitovesi toimii myös ihon vitamiinishottina: sen sisältämä c-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja uv-säteilyltä. Valo-sarjassa c-vitamiini saadaan kotimaisesta lakasta.

LUMENE VALO HOITOVESI

 

Hoitovesi toimii ihon vitamiinishottina: sen sisältämä c-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja uv-säteilyltä. Valo-sarjassa c-vitamiini saadaan lakasta.

 

LUMENE VALO HOITOVESI

Miten monivaikutteista hoitovettä sitten kuuluisi käyttää?

Hoitovesi on ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe heti putsauksen jälkeen. Hoitovesi on kirkasta ja nestemäistä ja sen koostumus on jotain kasvoveden ja seerumin väliltä. Tuote imeytyy ihoon hetkessä ja poistaa kiristävän kuivuuden tunteen ja harmauden. Hoitovesi levitetään taputtelemalla sitä puhtaalle iholle joko pumpulilla tai ihan vain kämmenillä. Liikkeen ei ole tarkoitus olla hankaava, vaan ennemminkin paineleva.

Fanitan niin ikään Koreasta lähtöisin olevaa, superhehkuvaa dewy skin -meikkipohjaa, jonka kuulaus perustuu syväkosteutettuun ja hehkuvaan ihoon. Hoitovesi ja sen päälle levitetyt Valo-sarjan virkistävät hyaluronitiiviste-tipat ja silottava Glow Reveal -kosteusvoide muodostavatkin yhdessä ideaalin pohjan heleälle dewy-meikille: iho näyttää luonnollisen kuulaalta ja tuntuu kosteutetulta koko päivän.

Lue lisää hehkuvasta ihonhoitorituaalista tästä.

LUMENE VALO HOITOVESI

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

One thought on Kauneustrendi: Lisää kuulautta hoitovedellä ”

  1. V A U ! Ihan mielettömän upeat kuvat! Ihan super upea fiilis, tunnelma ja sävyt näissä. Sain kans tuon kauneusveden ennen lanseerausta testaukseen ja alkuun olin vähän hämilläni siitä mutta heti ekasta käytöstä asti ihastuin ja päivittäin käytössä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.