Kaikki mitä tarvitaan 5 minuutin meikkipohjaan:

Giorgio Armani My Armani To Go Cushion Foundation

Kesällä skippaan useimmiten koko meikkivoiteen, mutta välillä aurinko tekee ihosta laikukkaan. Armanin cushion-meikkivoide (suomeksi, öh, tyynymeikkivoide?) tasoittaa ihon sävyä juuri sopivasti ja on nopea levittää puuterivipalla. Litteää muovirasiaa on myös helppo kuljettaa mukana vaikka käsilaukussa. En ole aikaisemmin testannut cushion-tuotteita, mutta tämän kokeilun myötä minusta tuli heti fani. Voiko meikkipohjan tekeminen olla todella näin vaivatonta ja nopeaa?

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Palkintoja kahminut kulttituote tarttui mukaani Sephorasta, kun vanha irtopuuterini loppui kesken Nycin reissun. Tykkään siitä, että Sephorasta voi ostaa melkein minkä tahansa tuotteen myös minikoossa, jolloin ei harmita niin paljon, jos kehuttu tuote ei toimikaan omassa käytössä. Mercierin irtopuuteri kuitenkin toimii: Sävy on täysin huomaamaton, eikä näytä tunkkaisen harmaalta edes silmänympärysiholla.

Nars Radiant Creamy Concealer

Olen niin iloinen, että meikeistä enemmän tietävät kaverini vinkkasivat tästä peiteväristä! Narsin bestsellerissä on hurjasti pigmenttiä ja hyvä kesto, mutta se ei silti kuivata tai jämähdä pieniin juonteisiin. 22 sävyn joukosta löytyy taltuttaja jokaisen pandoille ja omasta meikkipussista löytyy keltapohjainen ‘Custard’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.