BEAUTY

Kauneussuosikki: Kuulas pohja

Lumene

PUUTERI MAC MINERALIZE SKINFINISH
KULMAGEELI LUMENE EYEBROW SHAPING WAX
TUOKSU CUSTOMMADE ”4”
RANNEKORU & OTHER STORIES

Näin puolen vuoden käytön jälkeen uskaltanee jo hehkuttaa, että olen tainnut viimein löytää sen täydellisen, luonnollisen arkimeikkivoiteen (juhlameikissä mikään ei edelleenkään voita Macin superkestävää Studio Fix Fluidia). Uudistetun Lumenen Instant Glow -sävyttävä kauneusseerumi levittyy helposti ja jättää juuri sellaisen ihanan kevyen ja kuulaan no make up -pohjan, jota päivämeikiltä haenkin. Aivan kuin paljas, puhdas iho, mutta vain aamutilannetta tasaisempana.

 Seerumia valmistetaan vain yhdessä universaalissa sävyssä, mutta todellisuudessa väri on aika pohjoismaisen vaalea. Thaimaassa hankitun päivityksen vuoksi olen sotkenut tätä Estelle & Thildin aivan liian tummaan sävyttävään kosteusvoiteeseen. Pipetin ansiosta seerumia on helppo miksata myös astetta jytkympään meikkivoiteeseen, mikäli kaipaa lisää peittävyyttä.

Lumene

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

Written by Johanna P. in 16.2.2017

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • I can't recommend highly enough @armanibeauty ✨
  • So excited for this weekend! Celebrating summer with friends and the very best bottle of vintage @domperignonofficial 🥂 #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad
  • Pretty ladies @marimekkodesignhouse presentation this morning
  • Just add ☕️
  • Pajama day 🍿