Meikkipussissani on vain harvoja tuotteita, joista en suostu luopumaan. Olen yleensä aika kokeilunhaluinen ja testailen mielelläni uusia merkkejä ja purkkeja työnkin puolesta. Näitä kahta en kuitenkaan vaihtaisi:

1. Sensain 38°c ripsiväriä olen käyttänyt jo niiltä ajoilta, kun sen kyljessä luki vielä ‘Kanebo’ ja purkki oli valkoinen. Sain ensimmäisen kolmekasin  yläasteella, joten nopealla laskutoimituksella yhteisiä vuosia on takana ainakin viisitoista. Sensain ripsari on ainoa maskara, joka ei suttaannu kesken päivän ja joka näyttää hyvältä myös alaripsissä. Luomeni ovat herkästi öljyttyvät, jonka takia normiripsarit päätyvät aina valahtamaan alaluomelle. Jos haluan tosi pitkät ja paksut ripset, lisään alle jotain toista, tuuheuttavampaa ripsiväriä ja lopuksi vielä kerroksen tätä varmistamaan, että väri pysyy kuten kuuluu. Aina välillä hairahdun kokeilemaan muitakin maskaroita, mutta sitten palaan takaisin Sensain käyttäjäksi.

2. Giorgio Armanin Maestro Fusion Make Up -meikkivoide on huomattavasti uudempi luottotuote, mutta on vaikeaa kuvitella, että mikään meikkivoide toimisi ihollani tätä paremmin. Meikkivoidetta annostellaan pipetillä ja sen koostumus on tosi nestemäistä: muutama pisara riittää jo isolle alueelle, mikä tuntuu aika hämmästyttävältä. Aluksi annostelinkin meikkivoidetta aina ihan liikaa. Se mikä erottaa Armanin meikkivoiteen muista pipetillä annosteltavista, superohkaisista ja luonnollisista meikkivoiteista, on se, että tuote jättää iholle mattapinnan. Huipputuote helposti kiiltelevälle sekaiholle.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

3 thoughts on Kauneussuosikki: Arkimeikin luottoduo ”

  1. Tuo Sensai on kyllä ihan paras ripsari ikinä. Itsekin käyttänyt sitä yläasteelta asti. Muistan saaneeni ensimmäisen Kaneboni kummitädiltä 15-vuotis lahjaksi. En vaan kyllä muistanut, että purkki on joskus ollut valkoinen.
    Yhteisiä vuosia on täälläkin kertynyt jo aika reippaasti, jopa 20 kpl. Aika hurjaa! Kaksi kertaa olen hairahtanut kokeilemaan muita, mutta palannut häntä koipien välissä takaisin. Ei ole tuon voittanutta, ainakaan vielä. 🙂

  2. Hei! Mikä maskara sulla on 38 °C -sarjasta? Katselin että niitä on kolmea erilaista 🙂 Oletko kokeillut kaikkia, jos kyllä niin mikä on osoittautunut parhaaksi?

    1. Moi! Mulla on tällä hetkellä käytössä se ‘volumizing’, mutta suoraan sanottuna suurin ero on mielestäni harjan muodossa. Koostumus on kaikissa tosi samanlainen ainakin oman kokemukseni mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.