OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TRAVEL

Hotellilöytö

Asira Boutique Hotel Hua Hin ThailandAsira Boutique Hotel Hua Hin Thailand Asira Boutique Hotel Hua Hin ThailandAsira Boutique Hotel Hua Hin ThailandAsira Boutique Hotel Hua Hin ThailandAsira Boutique Hotel Hua Hin Thailand Asira Boutique Hotel Hua Hin Thailand

Majoituimme ensimmäisen lomaviikon viime keväänä avatussa  Asira Hotellissa Hua Hininssä. Moderni, suht pieni boutique-hotelli sopi hyvin rentoon lomailuun: sijainti on sopivasti aavistuksen sivussa kaupungin vilkkaimmilta kaduilta ja turistirannoilta, mutta kuitenkin lyhyen tuktuk-matkan päässä yömarkkinoilta ja muusta actionista. Aivan vieressä on myös kivoja paikallisten nuorten (kuulostipas se mummolta) suosimia pikkubaareja, kahviloita ja ruokakojuja ja pieni sympaattinen spa, jossa ravasimme lähes joka päivä. Kotikuorinnoista ja täällä otetusta salt body scrubista ei voi edes puhua samana päivänä – olen koukussa!

Hotellin aamupala ja kuntosali eivät saa erityisemmin kehuja, mutta muilta osin tämä omppuhotellin hintainen paikka oli tosi kiva löytö ja juuri sopiva paikka muutaman päivän rentoutumiselle ennen Bangkokin hulinaa.

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Ideal Sunday situation 🥞☕️ (too bad this is #latergram)
  • A few Fridays ago: tourist stuff & sunshine in Rome 🍦🍝
  • Bling it on✨
  • Throwback to the time when we didn’t need wellies and puffer jackets to go outside ☃️
  • It’s begining to look a lot like pre-christmas party ✨