YHTEISTYÖSSÄ DUI CLINIC

Moni aloittaa kesälomien jälkeen uuden dieetin, treeniohjelman tai detox-paaston. Minä päätin startata syksyn ihonhoitokuurilla. Täytän ensi viikolla 29, mutta vielä muutama viikko sitten ne kerrat, kun olen käynyt ammattilaisen tekemässä kasvohoidossa, oli laskettavissa yhden käden sormilla.

Ihotyyppini on itsepäinen sekaiho: toisinaan kuiva, toisinaan kukkiva. Varsinaisia isoja ongelmia ei ole ikinä ollut, mutta satunnaiset näpyt, ihon sävyn epätasaisuus ja kropan yksittäiset, tummuneet arvet häiritsivät. Pienen googlettelun ja muutaman ystävän suosituksesta päätin kokeilla vähän erilaista kasvohoitoa Dui Clinicillä.

Dui-hoidot perustuvat lymfaan ja akupaineluun, jotka taas pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoito on luonteeltaan hyvin erilaista, kuin mihin olen ikinä ns. tavallisissa kasvohoidoissa törmännyt. Pääajatuksena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi, eli vaikka hoidon aikana käsiteltäisiin vain kasvoja, tuntuvat vaikutukset koko kehossa. Lymfasively poistaa tehokkaasti kuona-aineita, turvotusta ja nestettä ja akupisteiden painelu taas vaikuttaa tasapainottavasti jopa sisäelimien toimintaan.

Pääajatuksena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi, eli vaikka hoidon aikana käsiteltäisiin vain kasvoja, tuntuvat vaikutukset koko kehossa.

Minulle hoitokertoja tehtiin kuukauden aikana kolme ja muutoksen todella tuntee. Iho puhdistui ja ikään kuin kiinteytyi ja huokoset kutistuivat silminnähden. Vähän yllättäen hoito tepsi myös ikuisuusongelmaani, mustiin silmänalusiin: kuona-aineiden poistuessa myös ne vaalenivat merkittävästi. Tätä päivää en uskonut näkeväni! Myös selän jo pigmentöityneet arvet saatiin haalistumaan, joskaan ei täysin katoamaan. Dui Clinicin Laura Eskola suositteli niihin kotihoitona ihon uusiutumista nopeuttavaa seerumia, jonka avulla jo saavutettuja tuloksia voidaan vielä parantaa.

Koska lymfa, akupainelu ja kiinalainen lääketiede saattavat tuntua vähintäänkin hämmentäviltä, pyysin Dui Clinicin Lauraa avaamaan asiaa vielä vähän selkeämmin:

Mitä kaikkea Dui-hoidolla voidaan parantaa?

Duilla voidaan hoitaa aknea, arpia, couperosaa, turvotusta, pigmenttihäiriöitä, vanhentunutta ihoa ja lähes kaikkea mahdollista siltä väliltä. Useimmilla ihmisillä on monenlaisia ongelmia ja Dui-hoidon aikana voidaan käsitellä niitä kaikkia. Hoito räätälöidään aina henkilökohtaisesti.

Voidaanko hoidolla lievittää aknea?

Dui-hoito auttaa tehokkaasti finneihin, akneen ja kaikenlaisiin talinerityishäiriöihin. Se tasapainoittaa koko kehon toimintoja, jolloin myös hormonaalisen aknen hoidossa saadaan usein hyviä tuloksia aikaiseksi. Myös aknen aiheuttamia arpia voidaan vaalentaa stimuloimalla niitä sähkövirralla, jolloin ihon alle pakkautunut veri saadaan liikkeelle. Hoito vaalentaa tuoreita punaisia arpia huomattavasti jo parilla hoitokerralla ja tasoittaa vanhojakin arpia. Vanhoihin arpiin sähkö tehoaa uusimalla ihon pintakerrosta ja lisäten ihon joustavuutta tasoittaen siten arpista ihoa. Arpien syvyydestä, tummuudesta ja tuoreudesta riippuen hoitokertoja saatetaan kuitenkin tarvita useita.

Onko perushyvän, normaali-ihoisen syytä käydä kasvohoidoissa?

Kasvohoidosta voi nauttia ilman mitään iho-ongelmaakin. Mielestäni jokainen nainen tarvitsee välillä pienen hemmotteluhetken, omaa aikaa ja rentoutumista. Useimmat “normaali-ihoisetkin” kuitenkin huomaavat ihossa suuren eron hoidon jälkeen; iho kirkastuu, väri tasoittuu, huokoset supistuvat ja ilme piristyy.

Kuinka usein kasvohoidossa pitäisi käydä?

Monet käyvät hoidoissa vain silloin tällöin ylläpitämässä juurikin sitä perushyvää ihoa. Jos ihossa on kuitenkin selkeästi jotakin ongelmaa, jota halutaan parantaa, hoitokertoja tarvitaan muutamasta kerrasta kymmeneen kertaan. Hoitovälin on syytä olla ainakin aluksi vain viikko, sillä sen aikaa iho pysyy aktiivisena ja pystyy siten jatkamaan edellisellä kerralla saavutetusta tilanteesta.

Miten tuloksia saa ylläpidettyä?

Kotihoitotuotteet ovat erittäin tärkeitä, erityisesti hoitokuurin aikana, sillä iho, suurin elimemme on erittäin älykäs. Se muistaa, mitä tuotteita siihen on imeytetty ja osaa käyttää kotona samaa tuotetta paljon tehokkaammin hyödyksi. Muutenkin laadukas ja oikeanlainen kotihoito on aivan yhtä tärkeää, kuin hoidoissa käyminen. Tätä voi verrata vaikka urheiluun; jos palkkaat kalliin PT:n tehdäksesi tehokkaita treenejä, mutta syöt kotona vääränlaista ruokaa, luuletko näkeväsi tuloksia?

Onko ihmisillä jotain yleisiä harhaluuloja kasvohoitoihin liittyen?

Usein kuulen, että “kauneuden eteen kuuluu kärsiä,” ja tämä harhaluulo on osittain totta, koska ihmiset ovat tottuneet käymään tavallisessa ihonpuhdistuksessa, joka tosiaankin sattuu. Dui-hoito ei kuitenkaan satu, vaan päin vastoin: sähköllä on erittäin rentouttava vaikutus ja suurin osa asiakkaista nukahtaa tai vaipuu vähintäänkin “horrokseen” hoidon aikana. Kauneuden eteen ei siis aina tarvitse kärsiä.

Dui Clinic tarjoaa blogin lukijoille – 50 % alennuksen ensimmäisestä kasvo- tai vartalohoitokerrasta ja – 10 % alennuksen jatkokerroista.

Lisäksi saat kaikista verkkokaupan tuotteista – 20 % alennuksen koodilla “Johannap20”. Tarjoukset ovat voimassa lokakuun loppuun asti.

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.