Kynnys julkaista mitään kuvia keskeneräisestä sisustuksesta on tosi korkealla, mutta vähän keskenhän koti taitaa aina olla? Eniten rempallaan on olohuone, joka sekin alkaa näyttää onneksi jo vähän paremmalta, kun lipasto-asia saatiin päätökseen. Kaavailin sen paikalle alunperin vanhaa senkkiä, mutta en löytänyt mistään tarpeeksi isoa ja hyväkuntoista. Suunnitelma meni lopulta täysin uusiksi ja päädyttiin pelkistettyyn diy-kaapistoon, joka on itse asiassa IKEA-keittiön yläkaappi. Se vetää sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa ja moduuleista on helppo suunnitella juuri oikean kokoinen kaluste. Tähän voisi halutessaan lisätä vielä Superfrontin metallijalat tai vaikka kivat vetimet.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

6 thoughts on “ Aina kesken ”

 1. Heippa Johanna! Tosi kivan näköinen tuo teidän kaapisto. Haaveilen samankaltaisesta ja tämä voisi olla hyvä ratkaisu! Pystyisitkö antamaan tarkempia speksejä kaapistosta? Yritin selata Ikean sivuja, oletan, että kyseessä on Metod- seinäkaappi 100cm korkeana? Kuvasta ei selviä, ovatko kaapistot irrallisia, yksittäisiä seinäkaappeja, joita olette ostaneet mieluisan määrän, sekä lisäksi olette ostaneet päälle irrallisen levyn? Vai voiko Ikeasta tilata ko kaltaisen kokonaisuuden omien mieltymysten mukaan?

  Kiitos jo etukäteen! 🙂

  1. Moi,
   On juu Metod-sarjaa ja 100 cm korkeana. Meillä on 2 x 80 cm leveää kaappia ja 1 x 40 cm leveä kaappi, joiden rungot on kiinnitetty yhteen ja päällä on levy, jolloin kokonaisuus näyttää yhdeltä kaapilta. Ovimalleja on myös useita, mutta päädyttiin nyt tähän perusvalkoiseen.

 2. Moi Johanna,
  onko kaappien päällä oleva levy myös Ikeasta vai teetittekö sen erikseen? Laitoitteko kaappien alle mitään jalkoja tms., vai jääkö lattian ja ovien väliin sen verran tilaa että ovet aukeavat kunnolla?

  Teillä on ihanan näköistä!

  1. Levy on myös Ikeasta! Kaapin alla on vain sellaiset huomaamattomat tarroilla kiinitettävät kalustepehmusteet, joita käytetään yleensä esim. tuolien jaloissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.