1.

 Parasta katsottavaa: En ole aikoihin koukuttunut mihinkään sarjaan tai löytänyt oikein mitään kiinnostavaa katsottavaa Netflixistä, mutta toissapäivänä julkaistu House of cardsin vitoskausi ja ensi viikolla ilmestyvät Orange is the new blackin uudet jaksot enteilevät tv-maratonia.

2.

Suosikki-instaaja: 2000saesthetics. Myönnän, olen käyttänyt tämän tilin parissa ehkä vähän liikaa aikaa viime päivinä, mutta välillä tekee hyvää aikamatkailla hetkeksi ysärille ja 2000-luvun alkuun. Täältä löydät musavideohelmiä, unohtuneita r’n’b -staroja, paljon bling-blingiä ja Juicy Couturea.

3. 

Harkitsen Guccin Dionysus mini -laukun myymistä. Laita viestiä johannapiispa.blog(a)gmail.com mikäli tämä priimakuntoinen kaunokainen kiinnostaa.

4. 

Olin viime viikolla Lumenen uuden kamppiksen kuvauksissa ja Mariela Sarkima käänteli nämä ihanat suoristusrautakiharat tukkaani sillä seurauksella, että yritän nyt epätoivoisesti opetella tekemään samanlaisia, littanoita laineita myös itse. Lyhyt behind the scenes -video kuvauspäivästä löytyy muuten täältä.

5. 

Olen suunnitellut tulevaa kesälomareissua taukoamatta päätymättä silti oikein mihinkään ratkaisuun. Liian monta kiinnostavaa paikkaa! Erityisesti kiinnostaa roadtrip Bordeauxista Biarritziin, San Sebastianiin ja Bilbaoon.

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.