1.

Portugalilainen Boutique Minimaliste myy käsityönä valmistettuja, hopealla ja kullalla päällystettyjä siroja pikkukoruja. Kauppias Marta lähetti tämän ihanan kevättervehdyksen viime viikolla ja olen käyttänyt aaltoilevia kultarenkaita lähes joka päivä sen jälkeen.

2.

Macin Retro Matte liquid lip colour kestää läpi lounaan ja huulikiilloista tutun levityspään ansiosta punan saa sudittua tosi tarkasti. Feels So Grand -sävy on täydellinen klassinen punainen.

3.

Parasta kuunneltavaa: Pandolly-podcastin brittikaksikko Pandora Sykes ja Dolly Alderton aloittivat uuden, viikottaisen podcastinsa viime kuussa. The High Low’ssa keskustellaan viikon kiinnostavimmista puheenaiheista aina muodista pop-kulttuuriin ja politiikkaan. Ohjelmaa voi kuunnella ilmaiseksi iTunesin kautta.

4.

Asu johon haluaisin pukeutua just nyt: Stella McCartneyn s/s 2017 näytöslook paperipussivyötäröineen, olkatoppauksineen ja retrosandaaleihineen = ??

5.

Kaikki vapaa-aika tuntuisi kuluvan sisustusjuttujen kimpussa. On aivan uskomatonta, kuinka paljon tunteja saa haaskattua pelkästään huonekaluhankintojen suunnitteluun. Hakusessa olisi ainakin ei-susiruma tv-taso, pyöreä ruokapöytä ja miljoona pienempää asiaa. Tässä Pinterest-kodissa on ihana tunnelma.

SEURAA
INSTAGRAM
FACEBOOK
BLOGLOVIN’

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.