Olen metsästänyt jo pidemmän aikaa uutta lempituoksua. Sellaista, josta voisi ajan kanssa muodostua tunnistettava luottohajuvesi. Viimeisin tuoksuhankintani, Custommaden numero 4, vetelee viimeisiään ja vaikka setripuuta, santelipuuta ja vetiveriä yhdistävästä puutuoksusta pidänkin, se ei tunnu ihan 110 % oikealta. Lisäksi tuoksu katoaa harmittavan nopeasti iholta.

Hajuvesi-scouttailu on edennyt sen verran, että pähkäilen enää neljän vaihtoehdon kanssa: Le Labon kulttituoksu, sopivasti outo Santal 33 on huippukestävä unisex-tuoksu ja pitää tällä hetkellä ehkä ykköspaikkaa. Diptyquen Vetyverio ja Tam Dao ovat molemmat kiinnostavia puutuoksuja, mutta ainakin nämä testereiden eau de toilette -versiot tuntuvat haihtuvan tosi nopeasti.

Neljäs lemppari on Byredon Super Cedar, josta en ole vielä onnistunut saamaan testeriä ja siksi päässyt muodostamaan kunnon mielipidettä. Hajuvesiostoksilla testeri on melkeimpä ehdoton, koska tuoksu elää niin paljon iholla ja sitä on kiva fiilistellä ainakin pari päivää, ennen kuin voi olla aivan varma. En myöskään luota nenääni enää siinä vaiheessa, kun olen seonnut luksustavaratalojen hajuvesiostastoilla ja nuuhkinut pääni pökerryksiin. Le Labon tuoksuja myydään aika harvassa paikassa, mutta kaikista tuoksuista voi tilata testereitä 5 euron kappalehintaan – aika kätevää.

SaveSaveSaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.