BEAUTY

4 x uusi lempituoksu

 Olen metsästänyt jo pidemmän aikaa uutta lempituoksua. Sellaista, josta voisi ajan kanssa muodostua tunnistettava luottohajuvesi. Viimeisin tuoksuhankintani, Custommaden numero 4, vetelee viimeisiään ja vaikka setripuuta, santelipuuta ja vetiveriä yhdistävästä puutuoksusta pidänkin, se ei tunnu ihan 110 % oikealta. Lisäksi tuoksu katoaa harmittavan nopeasti iholta.

Hajuvesi-scouttailu on edennyt sen verran, että pähkäilen enää neljän vaihtoehdon kanssa: Le Labon kulttituoksu, sopivasti outo Santal 33 on huippukestävä unisex-tuoksu ja pitää tällä hetkellä ehkä ykköspaikkaa. Diptyquen Vetyverio ja Tam Dao ovat molemmat kiinnostavia puutuoksuja, mutta ainakin nämä testereiden eau de toilette -versiot tuntuvat haihtuvan tosi nopeasti. Neljäs lemppari on Byredon Super Cedar, josta en ole vielä onnistunut saamaan testeriä ja siksi päässyt muodostamaan kunnon mielipidettä. Hajuvesiostoksilla testeri on melkeimpä ehdoton, koska tuoksu elää niin paljon iholla ja sitä on kiva fiilistellä ainakin pari päivää, ennen kuin voi olla aivan varma. Toinen syy on se, etten luota nenääni enää siinä vaiheessa, kun olen seonnut luksustavaratalojen hajuvesiostastoilla ja nuuhkinut pääni pökerryksiin.

SaveSaveSaveSave

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland