& OTHER STORIES 145 e.
FILIPPA K 410 e.
ISABEL MARANT 490 e.

“Tänä talvena panostan oikein kunnon jykeviin buutseihin”, tuumin, kun räntäsade kasteli sukkabuutsit ennen kuin olin ehtinyt kotiovelta ratikkapysäkille. Klassinen chelsea-malli kiinnostaa, mutta kengissä saisi olla paksu, jykevät pohjat ja kapea, riittävän korkea varsi. Näistä suosikkini ovat Filippa K:n buutsit, jotka näyttää kuvassa vähän avaruuskengiltä, mutta on oikeasti livenä tosi kivat. Uskoisin, että ne toimivat aika kivasti vajaamittaisten farkkujenkin kanssa.

4 thoughts on “ 3 x talvibuutsit

  1. Kivoja! DR Martensilla on myös samantyylisiä chelsea-bootseja, vieläpä kukkaroystävällisempään hintaan 😉 Tosin ei noin korkealla varrella kuin Filipat.

    1. Juuri samaa aioin sanoa! Hankin pari vuotta sitten Dr. martensilta talveksi nauhattomat nilkkurit: niissä on samaa näköä, ovat jalassa mukavat ja ennenkaikkea eivät ole liukkaat! Suosittelen testaamaan! ?

  2. Oon jo jonkin aikaa ihaillut Celinen jykeviä bootseja, mutta niiden hinta menee kyllä yli kipurajan ja opiskelijan budjetin. Joten kiitos näistä buutsivinkeistä. 🙂
    Nuo Filippan buutsit näyttäisi olevan melko lailla loppuunmyytyjä joka paikasta. Onnistuin nappaamaan Booztsilta viimeisen parin omaa kokoani. Nyt vaan jännätään että onko se sopiva. Ihanat oli kyllä nuo Isabel Marantinkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.