STYLE

3 x Kesäneule

RAITAKAULUKSINEN NEULE GANNI 169 e.
VAALEA NEULE ZARA 30 e.
RAITANEULE CHLOÉ 860 e.

Tilanpuutteen vuoksi kiikutan kaikki paksut neuleet, pipot ja talvitakit kellarikomeroon heti, kun sää alkaa pysytellä nollan yläpuolella. Yksi neule pitää silti aina jättää kaappiin juuri tällaisten sateisten maantantaipäivien varalta. Villapaita ei tunnu liian tunkkaiselta ja talviselta, kun malli (ja pääntie!) ovat reilun väljä, materiaalina puuvilla ja värinä laivastonsininen tai luonnonvalkoinen. Molemmat näyttävät erityisen hyvältä vaaleiden kesäfarkkujen ja valkoisten tennareitten kaverina tai vaikka kukkamekon päälle kerrostettuna.

…Kivoja perusneuleita kannattaa muuten bongailla Benettonilta ja Uniqlon nettikaupasta. Värivalikoima on lyömätön ja paidoista on karsittu kaikki ylimääräinen.

Sisältää kaupallisia linkkejä. Kuvat valmistajat + Pinterest.

SaveSave

Share

No Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram @johannapiispa

  • Monday survival kit
  • Missing summer and this five-star picnic set-up 🥂 @domperignonofficial #domperignon #domperignonP2 #drinkresponsibly #ad Picture: @saratickle
  • Selling my old favorites @relovelifestyle this weekend! My spot is number 14 and I'm refilling it everyday. (Image not related, since there's no way I could ever get bored of wearing these...)
  • Today (+ ☂️)
  • Have you heard about essence, an Asian skin-care staple that helps you to achieve that dewy, glowing skin? Head over to my blog to learn why you should add this product to your daily beauty routine ✨ #collaboration #lumene #lumenessence @lumenefinland