Takana ihanat pari päivää Pariisissa, jonne lensin Armani Beautyn kutsuvieraana uuden Sì Passione -tuoksun lanseerausjuhlia varten keskiviikkoaamuna. Rakastan Pariisin tunnelmaa, ja tämä minireissu aiheutti valtavan hingun päästä sinne taas pian vähintään pidennetyksi viikonlopuksi.

Ajattelin koostaa matkasta pitkästä aikaa vanhan kunnon matkapäiväkirjan –  lisää Pariisi-paloja voi käydä kurkkaamassa Instagramistani @johannapiispa ja ELLE:n Instagram Storysta (@ellefinland), jossa tarina on livenä vielä muutaman tunnin.

1. Pikapyrähdys hotellilla. Castille Paris sijaitsee ikonisella Chanel-kadulla, Rue Cambonilla. Loistosijainti, -aamiainen, -näköala ja -kylpyamme, josta ei olisi malttanut nousta ollenkaan. Täällä olisi mieluusti viettänyt enemmänkin aikaa.

/

2. Sain Balmuirilta nimikoidun shopperin joululahjaksi ja olen todennut sen olevan paras laukkuvalinta lentokoneeseen. Laukku itsessään on kevyt ja vetää sisäänsä älyttömästi tavaraa. Sen nahkapinta on myös sen verran eläväinen, ettei se naarmuunnu herkästi. Fun fact: Balmuir ja Chanel käyttävät samaa norjalaista nahkavalmistajaa.

 3. Tämä kukkalähetys odotti huoneessa. Harkitsin jo sen kuljettamista Suomeen, mutta en usko, että se olisi selvinnyt matkasta elossa.

4. Perillä selvisi, että saankin valita illan juhla-asun Emporio Armanin liikkeestä (olin tietysti kriiseillyt asusta koko edellisen illan). Illan pukukoodista, black & red, black on ehdottomasti enemmän heiniäni. Siispä valinta osui tähän skarppiin villakangaspukuun.

5. Lounastauko Hôtel Costesin ravintolassa, joka on muuten myös loistospotti muotiviikkovieraiden bongailuun.

6. Lounaalta siirryttiinkin jo juhlapaikalle Palais de Tokyoon, jossa Armanin meikkitiimi pääsi tekemään taikojaan. 1 ammattimeikkaaja, 2 hiusmuotoilijaa ja maksimissaan 15 minuuttia myöhemmin aamukuudelta tehty meikki oli fiksattu juhlakuntoon ja tukka oli taas ojennuksessa. Olisipa valmistautuminen aina näin tehokasta.

/

7. Tuttuja naamoja: ruotsin Ellen Hanna Stefansson, blogipioneeri Aimee Song, stylistit Sania Claus Demina ja Hanna MW, sekä Armani Beautyn pr-vastaava.

8. Valmis! Puku Emporio Armani, kengät Alexander Wang.

9. Ennen varsinaisten bileiden alkua valikoiduilla vierailla oli mahdollisuus päästä huippumuotikuvaaja Tom Munron linssin eteen. En ihan osannut odottaa näin viimeisen päälle hiottua settiä, enkä varsinkaan näin paljon tuttuja naamoja, joista monia olen itsekin seuraillut vuosikausia. 

Lopullisessa ryhmäkuvassa mukana (ylhäältä vasemmalta):

Patricia Peristeri, Louise Cooney, Aimee Song, Erika Boldrin, Candela Pelizza, Noor, Claudia Ciocca, Hanna MW, Paula Ordovás, Mirian Pérez, Marianna Hewitt, Pam Hetlinger, Natalie Lim Suarez, Hanna Stefansson, minä, sekä Sania Claus Demina.

/

Lisää matkajuttuja Instagramin puolella @johannapiispa! x

Armani Beauty tarjosi matkan.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published.